Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem
Ponad rok temu miałem z żoną pewien dosyć poważny problem który otarł się o rozwód. Przypadkiem znalazłem na jej telefonie wiadomości gdzie zalotnie pisała do swojego kierownika. Przy najbliższej możliwej okazji przepatrzyłem jej dokładniej wiadomości i pisała ze swoją psiapsi z pracy o tym, że ona chyba coś do niego czuje itp, że przy nim się czuje świetnie,. Wszystko jej pokazałem na screenach jakie porobiłem, delikatnie mówiąc zapytałem

Soothsayer +52
jak już rozwinę kołhoz to zatrudnię wszystkich frenów

Chcę podłączyć internet ze ściany; mam skręcone kable: dwa białe i niebieski z zielonym. Z tego co się dowiedziałem powinienem podłączyć je do środkowych drucików z wtyczki sieciowej. Gdy podłączam telefon działa.
Dlaczego gdy podłączam modem nie działa?
źródło: comment_Yoiz4Cj5FjZZF4RUwSGM1bsVzcIZ15jy.jpg
PobierzTeraz widzę że na kablu w domu który działa jest splitter - Telefon / internet. Jutro to kupię i chyba zadziała
@aadm10: piszesz o kablu w innym lokalu?
to raczej nie zadziała bo dla każdego odbiorcy jest inny login i hasło
@ZygoteNeverborn: nie ma takiej możliwości, jedno z drugim idzie razem, po różnych częstotliwościach.
@aadm10: jak działa telefon, to i modem powinien. Jeśli nie łapie, to masz po drodze filtr ADSL, ew. równolegle do tej linii jest podłączony inny telefon, a nie ma filtra, trzecia możliwości, to że sama linia jest zbyt słaba, by
A więc gdzieś w ścianie/ na wejściu do domu musi być zamontowany filtr który zostawia częstotliwość tylko dla telefonu?
A przede wszystkim, zacznijmy od pytania: czy jesteś pewien, że na tej linii jest dodana od strony
źródło: comment_SZ7kDEgRxMq7GhKqU3cUyV5o4pFFeOdk.jpg
Pobierz@Jarek_P: To powiedz to monterom netu z netii albo bylego dialogu, bo oni mi to objasniali i tak to dziala u nich.