Wpis z mikrobloga

@Yukio_Mishima: no u mnie to najczęstsze było 'póki nie masz 18 lat' czy tam 'póki jesteś na naszym utrzymaniu' to masz robić jak Ci każemy. ¯\_(ツ)_/¯

Ja tam po prostu myślałem, że się #!$%@?ą żeby #!$%@?ć, a koledzy tutaj naprawdę mieli przykrość wychować się w radykalnym środowisku. Przecież nie zabronisz im o tym memować.

Szanuję
po prostu wielu ludzi doswiadczylo opieprzu po zjedzeniu szynki/badz checi zjedzenia w srode popielcowa. U mnie do jakiegos czasu jeszcze w piatek nie moglo byc miesa, ale mama sama czesto zapominala

@Roozan: Założę się że to ten sam sort ludzi którzy się rozwodzą itp... zasrani hipokryci nie warci by na nich splunąć nawet :)
@Janusz_Sportu: Mam 21 lat. Jak jestem w domu to nie zjem mięsa bo wiem że zależy mojej mamie na tym. Mimo że wie że jestem agnostykiem to nie ciąga mnie do kościoła ani wyzywa od bezbożników.Tak ją wychowano w domu i te same wartości chce wpoić swoim dzieciom. Ten jeden dzień mnie nie zbawi bo nie mam 5 lat i nie czuję ciągłej potrzeby stawiania na swoim. To samo z mszami