Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +426
Dzisiaj w #maszprawo o tym, czy czy skazany adwokat od "trumny na kółkach" zapłaci 150.000 zł rodzinom ofiar? Pełnomocnik oskarżycieli posiłkowych poinformował, że kieruje sprawę do komornika, a ja znalazłem w Krajowym Rejestrze Zadłużonych umorzone bezskuteczne egzekucje wobec Pawła K.
Z racji tego, że adwokat prowadził działalność gospodarczą, ustaliłem i sprawdziłem jego NIP w KRZ, gdzie widnieją umorzone postępowania. Pierwsze z nich dotyczyło dwóch spraw, które trafiły do e-sądu w 2022
Z racji tego, że adwokat prowadził działalność gospodarczą, ustaliłem i sprawdziłem jego NIP w KRZ, gdzie widnieją umorzone postępowania. Pierwsze z nich dotyczyło dwóch spraw, które trafiły do e-sądu w 2022
źródło: grafika2
Pobierz
#perfumy
Prosiłbym was o podanie wszystkich perfum które uważacie za minimum 9/10.
Szukam inspiracji (。◕‿‿◕。)
Prosiłbym was o podanie wszystkich perfum które uważacie za minimum 9/10.
Szukam inspiracji (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000006820
Pobierz

@GnijacyNissan: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale spoko, skoro nie ogarniasz takiego minimum abstrakcji i potrzebujesz tłumaczenia jak krowie na rowie, to w takim razie zmień "ty" na podmiot liryczny - tak lepiej? :P
tak, masz rację - jednak można BYĆ ateistą, ale nie da się wyznawać ateizmu, chyba że weźmiemy ateizm jako ideę, no nie?
Ale spoko, niech ci będzie, że ktoś kto chodzi na każdą manifę, jest wyznawcą ateizmu.
Czy na przykład ktoś nie chodzi na każdą manifę, ale obejrzał każdy odcinek Gwiezdnych Wojen i to nie rzadko więcej niż raz, jest wyznawcą Jedi?
@kubako: chrześcijaństwo to taki "bootleg" :P