Wpis z mikrobloga

@Tasanga: ja się zastanawiam czy nie uderzą w publikę po PuBG i CSie właśnie, bo obie gry mają duży odpływ graczy 16+, nie jest to może największy rynek, ale dalej bardzo lukratywny. Po co sie gryźć z Fortnitem o dzieci, jak dzieci same dorosną i potem do Ciebie przyjdą jak się cukierkowy fortnite znudzi :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@enforcer: w przypadku dzieci to można tam dać dowolne gry. Wyjdzie jakiś nowy tytuł, zrobi się hype, topowi streamerzy będą cisnąć bo nowa gierka aż do następnej i tak w kółko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@KulfonToPrzyMnieModel: inną sprawa że sprzęt obecnie jakoś ostro się nie starzeje - to nie 90s gdzie bardzo dobry sprzet w rok stawal sie zlomem. I potwierdzam to na przykładzie mojego kilkuletniego już kompa który po wymianie GPU nadal całkiem spoko radzi sobie z najnowszymi grami - może nie na ultra setach w 60fps qhd ale jednak.
kolejny mocny przeskok sprzetowo-wymaganiowy przyniesie pewnie dopiero nowa generacja konsol
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@enforcer: to juz się stało, gra jest darmowa i popularna wśród streamerów więc oczywistę że dzieciaki już opanowały tą gierkę, przynajmniej raz na trzy gry dostaje dyszącego w mikrofon 10 latka z matką wrzeszczącą w tle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Rain_ nie wiem jak by było według czarnych. To gra, do tego ze jest tam gadajacy robot strzelający do ludzi nikt się nie burzy.
Zresztą, grając nawet tego nie widać.
  • Odpowiedz