Wpis z mikrobloga

@Cwelohik: Ja skończyłem techbaza (logistyk here) i 90% zawodowych miałem z taką babką, że siedząc na studiach mam wrażenie, że komuś się p------a kolejność XD
I jak gadam z ludźmi z innych studiach z logistyki to jest podobnie - moja techbaza nauczyła dużo więcej niż uczelnia. A do liceum w moim mieście to praktycznie same dzbany xd
@rraaddeekk w punkt, albo jako gnój wiesz co chcesz w życiu robić
  • Odpowiedz
@v1vAz pod warunkiem, że się dostanie na studia. Technika maja niższy poziom matematyki czy fizyki. Ponad to uczniowe mają mniej czasu na naukę tych przedmiotów, ponieważ mają też przedmioty zawodowe.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@PrzegrywomSznur: wykopki nie ogarniaja nadal że w technikum jest więcej nauki z uwagi na egzaminy kwalifikacyjne. Ale śmieją się z niższych wyników z matur ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Skąd masz te statystyki? Nigdy nie sprawdzałem takich danych, patrząc po mieście, gdzie chodziłem do szkoły to w zasadzie takich różnic nie było, technika sobie radziły dobrze, lepiej niż słabsze licea

@Shatter: Ze sprawozdań CKE, co to w ogóle za pytanie. Aha, czyli dyskutujesz tu od kilku godzin i nawet sobie nie zadałeś trudu, żeby sprawdzić, jak wygląda sytuacja, tylko stwierdziłes, że twój przypadek na pewno jest najlepszym możliwym przykładem jak
  • Odpowiedz