Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +165
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Zabić to za mało
@raphi: i ja też mam cierpieć?
@Cesarz_Polski: no to rzucam
@Agemaker: z tego co zaczyna mu się przypominać to prawdopodobnie karetka zgarneła go prawie spod domu. Ja o 3 w nocy w nerwach nie miałam głowy pytać ratowników skąd go zgarneli tylko targalam zwłoki do windy...
1) Twój niebieski popłynął ze znajomymi (czyt ma znajomych XD)
2) jego różowa czeka na niego w domu (czyt ma różową XD)
@Sepia: Ale Ty jesteś głupia. I jeszcze się z tym nie kryjesz.
@audiokoks: Acetonem nie amoniakiem xD
@audiokoks:
@Sepia: Rozumowanie logicznie na poziomie niższym niż podstawówka. Gratuluję xD.
Ogółem z alkoholu to tylko piwo na imprezach od wielkiego święta.
Człowiek raz w życiu się upodlił i od razu jest patusem i alkoholikiem #fucklogic
Aha to jeszcze na psy zadzwonię z podejrzeniem o możliwość popełnienia przestępstwa