Wpis z mikrobloga

Jeśli jest tu jakiś mireczek który koło godz 2-2.30 dzwonił po pogotowie do #!$%@? chłopa leżącego gdzieś między Kazimierza Wielkiego a jp2 we Wrocław to dziękuję. Moj niebieski tak ostro się nawalil na imprezie firmowej że zasnął po drodze. Przywiozlo go pogotowie.

Zabić to za mało
  • 121
  • Odpowiedz
@trzeci_sutek: Szkoda, że tam nie został.

A pogotowie, jeśli naprawdę wiozło tego patola, to powinno w tym czasie ratować chorych. No ale Polska to kraj alkusów, tutaj zawsze jest poklask dla "ziomka co tylko czasem pójdzie się upodlić, spoko łobuziak".
  • Odpowiedz
I bardzo dobrze, że ktoś sie nim zainteresował. Nie wiem, czy wiesz, ale pijani ludzie też mogą cierpieć na różne dolegliwości lub nawet przez nie umierać.

@pieczarrra: no tak, zatem dzwońmy po karetkę przy każdej mijanej osobie na ulicy bo COS jej może dolegać XD
  • Odpowiedz
@Sepia: Zajebiste podejście właściwie. Wyzywając kogoś od patologii bez powodu zrobiłaś z siebie osobę o bardzo niskiej inteligencji lub pokrzywdzoną przez los, ktoś zwrócił na to uwagę to obczaiłaś posty tej osoby by móc do niej też coś poszczekać XD Twoje życie musi być bardzo smutne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@bauwanzgowna: Bo to JEST patologia. I .am prawo do takiej uzasadnionej oceny.

A wyzywać innych od przegrywów bez powodu zacząłeś ty. Gdy tymczasem, jak sam to przyznajesz, największym przegrywem jesteś ty, bałwan z gówna. Elo.
  • Odpowiedz
I bardzo dobrze, że ktoś sie nim zainteresował. Nie wiem, czy wiesz, ale pijani ludzie też mogą cierpieć na różne dolegliwości lub nawet przez nie umierać.

@pieczarrra: no tak, zatem dzwońmy po karetkę przy każdej mijanej osobie na ulicy bo COS jej może dolegać XD

Nie wiek czy jesteś taki głupi, czy po prostu takiego udajesz.
  • Odpowiedz
@Sepia: Patologią jest nadużywanie alkoholu, napicie się bardzo rzadko do takiego stanu jest w normach nie tylko w krainie pachnącej cebulą. I nie powiedziałem, że na pewno jesteś bez chłopa tylko to było przepuszczenie które jest bardzo prawdopodobne zważając na twoje zachowanie. Widzę, że zaczynamy się przyczepiać do nazwy, fajnie, fajnie. I gdzie przyznałem się do bycia największym przegrywem? XD jakieś urojenia masz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bauwanzgowna: Patologia to inaczej _nieprawidłowość, odchylenie_ i w tym przypadku termin pasuje, bo chyba nie uznamy za normę leżenia na chodniku w stanie upojenia alkoholowego. W tym kraju patologia zaczyna się dopiero od pijanego seby #!$%@?ącego konkubinę, sąsiada srającego pod siebie albo dzieci w beczkach.
Ale z kim tu dyskutować na portalu, gdzie gwiazdą jest danielmagickal.
  • Odpowiedz
@Mallow czyli firma spoza centrum zrobiła imprezę firmową w okolicach ruskiej albo sw Antoniego a po tej imprezie patusy leżały na ulicy i jeden z nich użył karetki jako taxi i teraz patola z wykopu go za to lajkuje?
  • Odpowiedz