Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +165
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Zabić to za mało
@Mallow: Typowe usprawiedliwianie. Ale wiesz, że można być alkoholikiem i w ogóle nie pić? Nie masz pojęcia, czym jest alkoholizm.
– twój niebieski to alkoholik
– jesteście patusami
– masz pretensje że ktoś ośmielił się zadzwonić po karetkę do pijaka
– jednocześnie cieszy cię że go nie odstawili na wytrzeźwiałkę i zaoszczędziłaś trochę kasy
– jesteś jebnięta bo go jeszcze nie ochrzaniłaś i jeszcze
A tak poważnie, to jeszcze ten pouczający ton różowych pod tytułem "Mój stary to alkoholik, a Ty się nie znasz" xD. Sam mam starego, który się zachlał i jakoś nie czuję z tego tytułu potrzeby atakowania innych od patologi, bo raz na nigdy się spiją albo film im się urwie.
Baa, po mnie
Jeśli ktoś nie wie, kiedy przestać pić, to tak, jest alkoholikiem. Nie ma znaczenia, że w jego mniemaniu (lub w mniemaniu osoby współuzależnionej z jego otoczenia) wypił mało (XDDD), albo że pije rzadko, bo jak wiadomo, alkoholik może nie pić wcale.
To syndrom wyparcia, niestety również typowy dla alkoholizmu.
@Sepia: Weź już #!$%@? skończ.
@Sepia: Typko, a pisałem o Tobie? Kto tu nadinterpretuje? xD
Dobra, z Twojej wypowiedzi dalej wynika bełkot, że wszyscy gówno się znamy, stanów pośrednich nie ma, a Ty wiesz najlepiej. Szkoda więc czasu na dyskusję z Tobą, katarynko xD.
@Sepia: weź się rozpędź i jebnij łbem w ścianę, chociaż to i tak ci nie pomoże.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mallow: iks #!$%@? de,
ale swoją drogą wporzo ma kolegów,
mnie kiedyś przyjaciel też z firmowej imprezy zbierał z chodnika, ale pilnowało mnie z 5 chłopa i mało brakło, a by go jeszcze o PESEL zapytali, żeby mieć pewność, że on to on.
Komentarz usunięty przez autora