Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@solus_ipse: swoją drogą, czym jest normalność? jestem ciepłym miłym i rodzinnym człowiekiem, kocham zwierzęta, szanuję ludzi, nie śmiecę, sprzątam po swoich psach, staram się dbać o to co jem xD a te zdjęcia to tylko stylistyka i pewna estetyka, którą bardzo lubię :) jedni lubią horrory klasy B, inni "hore zdjęcia" pzdr
@tomwolf: piszę calkiem serio, spamowanie taką tematyką niezbyt dobrze świadczy o twojej kondycji psychicznej. Czy tego chcesz czy nie to wszystko co nas otacza i co odbieramy ma na nas niebagatelny wpływ. Możesz sobie zakpić, że ty i 200 osób z tego tagu to po prostu lubi i to nic wielkiego, ale to nieprawda. Edit: no i stwierdzanie przez siebie samego swoich cech osobowości typu jestem miłym, kochającym, ciepłym itd. nie
@tomwolf: po pierwsze nie twierdzę, że ze mną też jest wszystko w porządku ( ͡° ͜ʖ ͡°), po drugie nie oglądałem ani jednego odcinka, ale nieraz lubię ludzi trochę podburzyć (rodzinne) a dowiedziałem się o wszystkim z mirkobloga i tyle. A 2np to gówno i nie radzę słuchać. A tak serio to mają nieraz niesztampowe kawałki i to chyba jedyny obecnie skład rapowo-disco polowy, który odpalę. Tak
@tomwolf: TWÓJ TAG JEST REAKCJĄ NA UPADANIE TWOJEJ EGO STRUKTURY. ŻYJESZ W ZBOCZONYM ŚWIECIE ILUZJI EGO I KRZYWDZISZ LUDZI ŚWIADOMIE OBSERWUJĄCYCH TAG JAK I SWOJĄ RODZINĘ.