Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

źródło: comment_LjCQCV0vFojdHnq1XEPf1bOG3cCHk06b.jpg
Pobierz@maciek-rudol: co ty bredzisz? xD
@maciek-rudol: nie rozumiem co ty bredzisz o jakiejś pracy i odrzucaniu
@PeterFile: takich jak ty?
@PeterFile: powiedzial szeryf dobrego i jedynego slusznego smaku :D to ze Ty odbierasz wszystko co Ci sie nie podoba jako patola to nie znaczy ze kazdy ma tak waskie horyzonty :D
@MangoZjem: wykopki w-------e mocno rozsierdzone ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie zwracaj na siebie uwagi bo się doprosisz xD
@maciek-rudol: i dlatego go skasowalem xD
w opie jest że laska pisze o dziarach jako atut xDD, więc to jest obnoszenie się.. tak samo
@PeterFile: a moze to jest informacja dla odbiorcy bo nie kazdy chce takiego partnera/partnerke ktory
skąd mam wiedzieć dlaczego przykrywają? może przemyśleli po zrobieniu że to nie wygląda tak zajebiście, a może nie chcą żeby ktoś komentował czy negatywnie odbierał takiego osobnika? a może do 'kreacji' dziara akurat nie pasuje? multum powodów podejrzewam idzie znaleźć, przecież nie każdy się z tym
@PeterFile: no Ty uwazasz ze dziare powinno sie robic tylko w miejscach ktore latwo przykryc bo
Komentarz usunięty przez moderatora
No te atuty, to od razu wskazują na jakąś patusiare xD
źródło: comment_acfpNc46I08UjLvZM0V4ELSqZdLspD0H.jpg
Pobierz