Wpis z mikrobloga

@Wolowinka: Faktycznie, zastosowałem interpunkcję. Teraz już rozumiem, dlaczego mogło się to okazać wstrząsające dla takiej osoby jak Ty i dlaczego znalazłeś się w sytuacji, której nie jesteś w stanie pojąć.
  • Odpowiedz
@maciek-rudol: ouu, widzę że zaczyna się schodzić intelektualna elita ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko ciekawe, czemu jednak usunąłeś swój komentarz? Zrozumiałeś że jednak bredziłeś? xD

• Odpowiedz
@Wolowinka: Przecież zostawiłem ten komentarz, do którego się odnosiłeś. Co do poprzedniego, chciałem inaczej go sformułować, a niestety wygasła już możliwość edycji. Niemniej ogólny sens wypowiedzi został zachowany.
  • Odpowiedz
jeśli dziara jest zrobiona ze smakiem i w miejscu gdzie idzie to przykryć kiedy jest potrzeba to ok, co innego oczojebne gunwo które z daleka krzyczy patola, no niestety tak to jest odbierane.

@PeterFile: powiedzial szeryf dobrego i jedynego slusznego smaku :D to ze Ty odbierasz wszystko co Ci sie nie podoba jako patola to nie znaczy ze kazdy ma tak waskie horyzonty :D

są ludzie którzy nie obnoszą się z
  • Odpowiedz
@MangoZjem: zrozum dzbanie, że do dziar nie mam nic, chodzi mi o fakt że niektórzy robią sobie patolarskie tatuaże bez jakości, w złych miejscach np. na czole itp. i to podchodzi pod patole, bo ludzie którzy chcą tej dziary, bo mają większą potrzebę to się do tematu przyłożą i będzie to pasowało..

w opie jest że laska pisze o dziarach jako atut xDD, więc to jest obnoszenie się.. tak samo
  • Odpowiedz
@PeterFile: patole to wyzywaja innych w internecie. a po co przykrywac dziare jak juz sie ja robi? problemem nie sa dziary na twarzy tylko mentalnosc ludzi kojarzacych tatuaze=przestepca

w opie jest że laska pisze o dziarach jako atut xDD, więc to jest obnoszenie się.. tak samo bycie wege i darcie japy o tym

@PeterFile: a moze to jest informacja dla odbiorcy bo nie kazdy chce takiego partnera/partnerke ktory
  • Odpowiedz
@MangoZjem: nie wyzywam tylko stwierdzam fakt, skoro nie możesz wywnioskować z poprzedniego posta mojego nastawienia, to może przycztaj raz jescze, a nie się rzucasz..

skąd mam wiedzieć dlaczego przykrywają? może przemyśleli po zrobieniu że to nie wygląda tak zajebiście, a może nie chcą żeby ktoś komentował czy negatywnie odbierał takiego osobnika? a może do 'kreacji' dziara akurat nie pasuje? multum powodów podejrzewam idzie znaleźć, przecież nie każdy się z tym
  • Odpowiedz
Poki co to tylko Ty sie rzucasz xD ja Ci spokojnie odpowiadam. I do tego jakies sugestie do @wolowinka xD w----------s sie miedzy wodke a zakaske do tematu ktory dotyczyl wysmiewania tatuazy samych w sobie i pieprzysz ze tatuaze sa w sumie spoko ale tylko w niektorych miejscach :D

skąd mam wiedzieć dlaczego przykrywają?

@PeterFile: no Ty uwazasz ze dziare powinno sie robic tylko w miejscach ktore latwo przykryc bo
  • Odpowiedz