Wpis z mikrobloga

@Gacek_: no właśnie nie widzisz, nic o nich nie wiesz. Założyłeś wszystko na podstawie kilku zdań opisu na tinderze. Ja wiem że to wykop, i tu tak się robi, najwięcej plusów zgarniesz właśnie jak na podstawie obrazka stwierdzisz że HEHE KARYNA WYSZALAŁA SIĘ A TERAZ SZUKA CUCKA ale jednak...

o, a w międzyczasie trafił się kolejny p0lak @Jelen_Szlachetny xD
  • Odpowiedz
Dorośniesz to zmienisz podejście. A dla gimbusa mogę być "p0lakiem".

@Jelen_Szlachetny: powiedział Janusz, lat 50, mający swoje stanowcze poglądy, który nigdy nie pozwoliłby zeszpecić swojej córeczce ciała jakimiś patolskimi bohomazami?
  • Odpowiedz
@Wolowinka: ale p---------e, ładny tatuaż to ozdoba, znam osoby, które wydają często na tatuaż więcej niż jest warte auto którym jeżdzą. Sam osobiście nie przepadam za wytatuowanymi mocno kobietami, ale do niektórych to pasuje. Kwestia gustu
  • Odpowiedz
@Wolowinka: Akurat nie trafiłeś. Do 50 to mi jeszcze spooro brakuje. :)
Ale przyjmij do wiadomości, że są osoby, które jakikolwiek tatuaż z góry odrzuca. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że działa to również w drugą stronę.
@conTEq: ozdobą jest tylko dla pewnej grupy ludzi. Zresztą, może kiedyś moda na to minie i zostaną takie wytatuowane osoby z "ozdobą" do końca życia. Uprzedzając pytanie, tak tak, słyszałem o możliwości
  • Odpowiedz