Aktywne Wpisy

grzes_wu +53
źródło: 20250320_143811
Pobierz
Epel +54
Misja zakończona sukcesem.
#odchudzanie
#odchudzanie
źródło: temp_file7003785508937970694
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 20250320_143811
Pobierz
źródło: temp_file7003785508937970694
PobierzWykop.pl
źródło: comment_LjCQCV0vFojdHnq1XEPf1bOG3cCHk06b.jpg
Pobierz@Jelen_Szlachetny: i kolejną zabawną sprawą jest, że dla ciebie takie uprzedzenia to kwestia dorosłości ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
c--j że ich nie kochają i nimi gardzą, ale znajdują
@Jelen_Szlachetny: > Ale przyjmij do wiadomości, że są osoby, które jakikolwiek tatuaż z góry odrzuca. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że działa to również w drugą stronę.
@Jelen_Szlachetny: no chyba wlasnie nie zdajesz sobie sprawy wnioskujac po
Raczej na odwrót właśnie xD
@MangoZjem: najlepsze że tu ciągle lecą takie komenty xD że też ludziom nie wstyd. Lawina p0laków na wykopie, raz uruchomiona, nie ma końca xD @arcxa: @Hatespinner: @JaLurek tak, o was mowa xD
źródło: comment_XsPveqeyrxfOwCRm1NwCVKCATHPWa29T.jpg
Pobierzjestem taki alternative, bo mam tattoo. jak miliony innych.
są ludzie którzy nie obnoszą się z dziarami i ze studiowaniem medycyny/prawa, ale to w hui rzadkość.. reszta to debile..
@PeterFile: otóż nie mam żadnej ( ͡° ͜ʖ ͡°) po prostu te kanony piękna na wykopie są rozbrajające, tatuaże be, makijaż be, zrobione paznokcie be, no najlepiej kobietę to tylko taką prosto z buszu, nieskażoną kapitalistycznymi wymysłami, n a t u r a l
Komentarz usunięty przez autora
makijaż to osobna kwestia, bo jednak da się go zmyć, ale przeważnie dziewuchy nie umieją się malować, biorą to co jest modne, ale nijak się to
@PeterFile: nie. Dalej nie czytałem. Za dużo wykopu, kolego, poza monitorem też jest świat ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@maciek-rudol: ? xD