Wpis z mikrobloga

: Dlatego napisałem, dorośnij, to się zaczniesz śmiać z bardziej sensownych rzeczy. ;)

@Jelen_Szlachetny: i kolejną zabawną sprawą jest, że dla ciebie takie uprzedzenia to kwestia dorosłości ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
Jak tatuaże mogą być atutem? :D Chyba tylko dla sebiksa.

@Jelen_Szlachetny: > Ale przyjmij do wiadomości, że są osoby, które jakikolwiek tatuaż z góry odrzuca. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że działa to również w drugą stronę.

@Jelen_Szlachetny: no chyba wlasnie nie zdajesz sobie sprawy wnioskujac po
  • Odpowiedz
olej januszy bo maja jedyna sluszna decyzje atrakcyjnosci i inne nie istnieja xD moja ciotka tez mnie pytala ile kosztowal moj i zgadywala czy 150zl :D

@MangoZjem: najlepsze że tu ciągle lecą takie komenty xD że też ludziom nie wstyd. Lawina p0laków na wykopie, raz uruchomiona, nie ma końca xD @arcxa: @Hatespinner: @JaLurek tak, o was mowa xD
  • Odpowiedz
@Wolowinka: dobrze, już wiemy że masz dziarę i na siłę starasz się przekonać innych, że to artystyczne dzieło robione za dużo cebulionów xDD

są ludzie którzy nie obnoszą się z dziarami i ze studiowaniem medycyny/prawa, ale to w hui rzadkość.. reszta to debile..

• Odpowiedz
dobrze, już wiemy że masz dziarę i na siłę starasz się przekonać innych, że to artystyczne dzieło robione za dużo cebulionów xDD

@PeterFile: otóż nie mam żadnej ( ͡° ͜ʖ ͡°) po prostu te kanony piękna na wykopie są rozbrajające, tatuaże be, makijaż be, zrobione paznokcie be, no najlepiej kobietę to tylko taką prosto z buszu, nieskażoną kapitalistycznymi wymysłami, n a t u r a l
  • Odpowiedz
@Wolowinka: kanony piękna na świecie są takie, a nie wymysły wykopu.. jeśli dziara jest zrobiona ze smakiem i w miejscu gdzie idzie to przykryć kiedy jest potrzeba to ok, co innego oczojebne gunwo które z daleka krzyczy patola, no niestety tak to jest odbierane.

makijaż to osobna kwestia, bo jednak da się go zmyć, ale przeważnie dziewuchy nie umieją się malować, biorą to co jest modne, ale nijak się to
  • Odpowiedz
kanony piękna na świecie są takie, a nie wymysły wykopu

@PeterFile: nie. Dalej nie czytałem. Za dużo wykopu, kolego, poza monitorem też jest świat ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Spoko, innych odrzucają osoby o Twojej pracy i zarobkach.

@maciek-rudol: ? xD
  • Odpowiedz