Wpis z mikrobloga

@Minishcap ubrania, książki, płyty się kupuje ale jak są na wyprzedaży . Perfum nie. Co powiesz na koszule Ralph Lauren za 119 zł polówki po 89, to w stacjonarkach płyty ja np wyczekalem i teraz kupiłem to co lubię Lady pank za 14,90 , gdzie w dniu premiery 47, dvd u2 za 9,90 , nie generalizuimy, kupujemy kiedy jest okazja
  • Odpowiedz
@bubuch: Nie. Tam gdzie najtaniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wojuturek: Ja jestem oblatany w książkach i komiksach i nie pamiętam kiedy ostatni raz kupowałem coś stacjonarnie.
Z ubraniami też tak mam.
Ale rzeczywiście adnotacja z wyprzedażą jest ok. Trzeba znać po prostu ceny¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mekekeke zapraszam Turek, woj wielkopolskie outlet 4you w rynku, mają FB teraz są po 199, ale był Black friday i inne promocje mają też koszuli Jordana po 69 bluzy Hollistera po 89zl i wiele wiecej, zresztą sprawdź stronę polopolo drugi sklep z markowymi ubraniami ale nie outlet mają sklep w koninie i Turku, dzisiaj były swetry TH po 139zl
  • Odpowiedz
Nawet1000% jakość materiału, wykończenia, haftu logo, struktura guzików nie pozostawia wątpliwości trzeba tylko często zaglądać bo np jeden model ma jeden rozmiar a tydzień później jest kilka
  • Odpowiedz
@bubuch: testowałem i też mi skojarzył Aventusem i Mecedesem Select czyli innym zapachem podobnym do Aventusa, trwałość tego Montblanca <6 h, projekcja nie powala, ale zapach jest przynajmniej interesujący
  • Odpowiedz