Aktywne Wpisy

kopek +15
Planuje kupić takie cos. Rata wyjdzie z 1380zl z pełnym pakietem serwisowy i różnymi bajerami w aucie. Patrzyłem inne auto po innych salonach ale to najbardziej mi pasowało - mega wygodnie, super sie jeździło.
Ford, Mazda, cupra, chińczyki odpadają, przy podobnych modelach strasznie nie wygodnie, słupki ograniczają widoczność itd itp. Mazda to jakas pomyłka.
Moze polecicie coś jeszcze?
#auto #samochody #noweauto #autozsalonu
Ford, Mazda, cupra, chińczyki odpadają, przy podobnych modelach strasznie nie wygodnie, słupki ograniczają widoczność itd itp. Mazda to jakas pomyłka.
Moze polecicie coś jeszcze?
#auto #samochody #noweauto #autozsalonu
źródło: AISelect_20260326_103844_Adobe Acrobat
Pobierz
PremeditatioMalorum +370

źródło: comment_RAHW2cknZbIhjBK0CyfFl3GQFTRIiMev.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
( ̄෴ ̄)
Nie dociera do nich ze dla nas kobiet przeciety facet to sobie moze byc albo rownie dobrze moze go nie byc. Lepiej byc sama i samotna niz nudzic sie we dwoje wylacznie dla mozliwosci obcowania z
szczuple laski zawsze sobie moga kogos znalezc
Cala reszte swiata obok mnie wlacznie z moja wlasna rodzina niebieskim
Najszczęśliwsi są chyba ludzie, którzy w ogóle się nad takimi rzeczami nie zastanawiają.
@azetka:
czuć się samotna =/= być samotna.
Samotny = nie posiadający partnera.
@nie_prosilem_o_to pisał o byciu samotną a ty o poczuciu samotności.
Tak, znalezienie wartościowego partnera może być trudne. Ale znalezienie jakiegokolwiek nie jest problemem (to że to nie ma sensu to inna sprawa). Więc technicznie rzecz biorąc ma rację.
https://www.wykop.pl/link/4803485
Sednem tej dyskusji jest właśnie mylenie tych pojęć
@azetka: To wtedy nie jest udany związek (:
I o ile związek to nie spełnianie nawzajem wszystkich swoich zachcianek, to jednak wypadałoby porozmawiać na ten temat i znaleźć jakieś rozwiązanie.