Aktywne Wpisy

14latnawykopie +160
W końcu na swoim, spłacone po 10 latach
źródło: 1000009508
PobierzCo sądzisz o dostępie do broni w Polsce?
- teraz jest ok 57.5% (473)
- jestem za powsz. dostępem / liberalizacją prawa 29.5% (243)
- jestem za zaostrzeniem prawa 13.0% (107)

źródło: a5a3e60952c598ba8a5a4667c8b5bc804112578d13fb193fff50c9dd16340059
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Nigdy nie miałem samochodu (bo albo nie potrzebowałem, albo nie miałem gdzie parkować), większość życia spędziłem jako singiel. W przeciągu ostatnich 6 lat piłem a-----l 4 razy.
Szukanie głupich wymówek żeby usprawiedliwić brak kontroli nad swoich życiem. Jakie to słabe.
Komentarz usunięty przez autora
@Kogutt Dokładnie, to tylko mem, a usprawiedliwianie alkoholizmu jest fajne.
Wystarczy, że jedna osoba usprawiedliwi weekendowe chlańsko tym memem i bedzie jedna osoba za dużo.
@profaza: wystarczy mieć Lidla pod blokiem i plecak, poza tym robisz małe zakupy codziennie/co dwa dni. Nie każdy pije butelkowaną wodę, a napojki to tak samo, przecież to jedna duża butelka/karton na dwa/trzy dni.
@PremeditatioMalorum: zesrali się o memika xD
Kilka sklepów mam blisko. Na rower można wpakować cięższe zakupy. Po jeszcze większe zakupy można pojechać na rowerze z przyczepką. Gdy są jeszcze
Nie twierdzę, że samochód nie jest czasem potrzebny, bo moim zdaniem to nieprawda. Ale jak już potrzebowałem, to za cholerę nie miałem gdzie parkować. Dlatego nigdy się nie zdecydowałem.
Prawko oczywiście mam.
A-----l ? 10/20/30zł i jest Ci zajebiscie, 0 wysiłku w to włożonego od chodzić do pracy /zbierać złom.
A co by byc szczęśliwym jako normalny człowiek ? Jakieś wyjazdy, duże cele, projekty wszystko co ciężko zrealizować, nie stać cię na to, plan się wywali bo choroba czy inne kłody pod nogi i wracasz do codziennego marazmu. Mijają CI szarę dni bo z
@adam-yxz: Co ja poradzę że świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia? ¯\(ツ)/¯
@profaza lol, chłop bez samochodu nie umiałby zrobić zakupów xD Ja mam coś takiego jak PLECAK, niesamowita rzecz, polecam. Nie robie nigdy zakupów na cały tydzień i jakbym miał samochód to też bym nie robił xD Biedronkę mam blisko, jeszcze bliżej mam piekarnie