Aktywne Wpisy
WielkiNos +598
Kobiety kiedyś rodziły dzieci i ogarniały rodzinę, teraz się ośmieszają publikowaniem takich bredni.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #niebieskiepaski
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #niebieskiepaski
L24D +34
Skonczylem pare dni temu ogladac The Wire, to bylo moje drugie podejscie bo za pierwszym razem nie wczulem sie zbytnio w klimat. Obejrzalem z 4 odcinki i pewnie dlatego nie kupilem tego serialu, ostatnio poczytalem sporo komentarzy i ludzie sugerowali zeby obejrzec z 8 odcinkow bo serial jest strasznie rozbudowanych, duzo postaci i troszke powoli sie rozkreca. No wiec dalem druga szanse...ARCYDZIEŁO! Drugiego tak dobrego serialu to ze swieca szukac! 10/10!
OMAR'S COMING YO!
#seriale #thewire
@itsokaytobegay: O kurdę byłbym zapomniał - olej te wszystkie rady. Chcesz coś co będzie mega dobre, będzie miało klimat, miało powagę i też czasem będziesz mógł się pośmiać? Deadwood. Dziwi mnie, że tak mało ludzi go oglądało. Odpal sobie te trzy sezony i jestem na 100% pewny, że po tygodniu mi podziękujesz.
@borsuczki_robio_sztuczki: na HBO GO masz wersję remastered, ja też nie zdzierżyłem formatu 4:3, a remastered obejrzałem i potwierdzam, świetny serial
Ogólnie kilka postaci głównych typu Bubbles czy Jay Landsman (ten gruby porucznik) jest wzorowana na prawdziwych postaciach..
A i ojciec scenarzysty i producenta serialu był policjantem który pracował m.in. w narkotykowym.
Oglądałem z 3-4 razy, nad serial.