Aktywne Wpisy

Umeraczyk +10
Zrobiłem se przerwę na szynach
źródło: temp_file1643934108740280543
Pobierz
Nie_fair +3
Zastanawiam się czy istnieje jakaś alternatywa jedzenia tzn jakiś produkt w formie płynnej albo w tabletkach który zawiera wszystkie składniki potrzebne do podtrzymania funkcji życiowych ale żeby nie miało zbytnio smaku i zapachu, chodzi mi o to by odzwyczaić się od tradycyjnego pokarmu który wymaga przyrządzenia i dodawania składników oraz wymaga czasu na spokojne spożycie.
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś
Niby są te koktajle huel ale czy można wyłącznie na nich opierać swój tryb odżywiania ? Jakieś

linux ma autyzm a linuksiarze to jakieś dzieci
prove me wrong
-----
Ja p------e jak można w ogóle korzystać z Linuxa na domowym kompie XDDD
Przecież jakakolwiek integracja z tym systemem to mordęga.
Od 3 dni próbuję zainstalować na laptopie Linuxa obok Windowsa i się k---a nie da xD
Lubuntu wywalało błąd po instalacji że coś z procesorem nie tak, Kali Linux w ogóle nie bootuje i nie obsługuje Secure Boot (KTÓRY MAMY ROK CHALO), a Ubuntu po prostu się wiesza xD
Serio, poczytajcie sobie tag #linux
https://www.wykop.pl/szukaj/wpisy/linux/
Ten system ma problem z absolutnie wszystkim, rzeczy typu:
-Automatyczne przełączanie na ekran laptopa po odpięciu kabla HDMI nie działa
-Coś się z-----o na amen ot tak
-Jakaś dziura, która umożliwia uzyskanie praw roota (XDDD)
-Problemy ze zrobieniem instalki
A to wszystko w ciągu 3 ostatnich dni XDD
Na większość spraw nie ma rozwiązania w ogóle.
No i nie wiem, większość osób które mają ten system srają się o jakieś nakładki dystrybucje, a jedynym programem jakiego używają to Mozilla Firefox i zyliard czujników temperatur procesora, czy aby ten Intel Pentium się nie przegrzewa XDDDD
A, szkoda strzępić ryja na to w ogóle
W ogóle sugerowanie że to dobra alternatywa dla Windowsa, ja p------e XDDDD
-----
#linux #komputery #informatyka #gownowpis #bekazpodludzi #laptopy
Zapraszam do dyskusji użytkowników #windows i #apple (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
#pytanie #ankieta
źródło: comment_qqVevdY6RRlVo6Nxnd7olu47LxYxuYAq.jpg
PobierzLinuks to
Komentarz usunięty przez autora
@makinal: jestem na systemie z czystym GNOME.
1. wpisuje w szukajkę "ust" i wybieram ikonkę z podpisem "Ustawienia" - niemal identycznie jakbym to robił w win10
2. klikam
źródło: comment_kXCn9ehJ8uBWNbypILx9HkrqElsZ9hZz.jpg
PobierzJak mi ktoś powie, że Windows jest wydajniejszy to sobie śmiechnę. Na Win przy odpalonych 3 VM nic nie wyrabia :P
źródło: comment_sbsVOdKFBOKUmKtlCGfNJzDa4GKj6G8Z.jpg
PobierzSorki, ale Alienware to nie jest laptop pod linuxa - przerabiane u mnie w firmie, na dellach śmiga ubuntu jak marzenie, na gamingowych lapkach ciągle problemy ze sterownikami, wsparciem procesora itp. itd.
O to to! Dokładnie też mam problemy z bluetooth, nawet sobie już odpuściłem słuchawki i inne sprzęty w połączeniu bluetooth i ubuntu.
@czikapu: Do tego te dzieciaki superkomputery to z 1760 sztuk PlayStation 3 sobie skladaja zamiast z powaznych komputerow!!! JAK ONI MOGA SIE TAK BAWIC??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak powazniej, to kup se Apple. Jak tam przypadkiem przestawisz sobie tapete po pijaku, to zawsze mozesz isc do sklepu, kupic nowy i tam juz bedzie ta poprawna wgrana
źródło: comment_9dLBCqN51MTDHCZY41g5lomfHBNYeFAB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora