Aktywne Wpisy

oficjalniemartwa +209
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

bury256 +285
Biorę kredyt na budowę domu 464.000 zł reszta z życiowych oszczędności i sprzedaży mieszkania.
Kwota jaka mi brakuje to wspomniane 464k, czyli mniej więcej tyle, ile Za Darmo dostali kombinatorzy od głupiego państwa z moich pieniędzy.
Różnica między mną czyli ciężko pracującego człowieka, a nimi jest taka, że:
Oni nie będą oddawać tych pieniędzy tylko ja i wy będziemy im to spłacać
A ja będę musiał oddać bankowi 1.068.538 zl
Czyli jak ładnie mi bank napisał za
Kwota jaka mi brakuje to wspomniane 464k, czyli mniej więcej tyle, ile Za Darmo dostali kombinatorzy od głupiego państwa z moich pieniędzy.
Różnica między mną czyli ciężko pracującego człowieka, a nimi jest taka, że:
Oni nie będą oddawać tych pieniędzy tylko ja i wy będziemy im to spłacać
A ja będę musiał oddać bankowi 1.068.538 zl
Czyli jak ładnie mi bank napisał za
źródło: temp_file1450554339757712525
Pobierz

źródło: comment_bFmlmTi8QUzHs50QKIxztSjAupicLijQ.jpg
Pobierz@jan_zwyklak: Niedawno czytałem, że kwestia wyrostka nie jest już tak jednoznaczna. Uważa się, że służy on jako "inkubator" dla flory bakteryjnej jelit, z której ma się odtworzyć, jeśli zostanie zniszczona przez jakieś choroby.
@saakaszi: a co jeśli to materia powstaje z informacji? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_we2oA6IeJAZBt5HVBVj5iH1iC30WD1Qy.jpg
PobierzZa to jest możliwe, że zrobiła to nadistota, której stworcą nie będziemy się w tym momencie zajmować
Takie rzeczy nie mogą powstać przypadkiem! To musiała być super istota!
Nie chcę myśleć jakiej doskonałości musiała być istota, która stworzyła Boga. Aż strach pomyśleć jaka była ta wcześniej, co stworzyła tę, co stworzyła Boga! I ta jeszcze wcześniejsza...
Komentarz usunięty przez moderatora
@zielonka18: można też uważać, że człowiek stał się sapiens dzięki jakiejś ingerencji, a potem poszło już z górki...