Wpis z mikrobloga

Przeglądam sobie tego #tinder zwróciłem na opisy, większość się powtarza. I tak doszedłem do wniosku, co one rzeczywiście oznaczają. Jeżeli to są główne zainteresowania jakiś osób, to według mnie słabo i zapala mi się czerwona lampka.
Podkreślam, że jest to moja subiektywna opinia, w komentarzach zapraszam do dyskusji. Oczywiście nie twierdzę, że dotyczy to każdej dziewczyny z takim opisiem, a większości. Zaczynamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

- Netflix - o proszę jak oryginalnie. Diagnoza: lubię się lenić w łóżku przed laptopem, bo tyle potrafię
- Podróżowanie - Ale gdzie, jak? Autostop czy all inclusive? Diagnoza: lubię gdzieś wyjechać gdzie jest ciepło (a kto nie lubi lol)
- Fotografia - przydałoby się pokazać chociaż jedno swoje 'zdjęcie', a większość to słabe selfie. Diagnoza: robię zdjęcia telefonem, więc mogę wpisać, że niby mam jakieś hobby uff...
- Nie napiszę pierwsza - ok, ale po co informujesz o tym cały świat. Diagnoza: księżniczka, o którą trzeba zabiegać
- Podanie wzrostu - spoko, przynajmniej wiadomo, że zwraca na to uwagę: Diagnoza - zdecydowanie powinieneś być wyższy o jakieś 10cm od niej
- Podanie nicka z instagrama i tyle - prawdopodobnie zbiera tylko lajki, pusta i zapatrzona w siebie w jakimś większym stopniu niż normalni ludzie
- Mnóstwo emotek obok siebie - prawdopodobnie stara się coś przekazać, ale utknęła na poziomie gimnazjum

Na razie tyle. Macie jakieś swoje typy? Może jakaś mirabelka pokusiłaby się o stworzenia takiej listy dla #niebieskiepaski ?
#rozowepaski
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lucky7: no to inaczej, to jest dokładnie to, na co ja bym zwracał uwagę gdybym teraz chciał iść w jakiś związek, żeby kobieta miała przede wszystkim jakieś swoje pasje, zainteresowania i w czymś się realizowała, niestety jest to mniejszość.
  • Odpowiedz