Aktywne Wpisy

alexander-dantes +409

bartlomiej_rakowski +220
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Podkreślam, że jest to moja subiektywna opinia, w komentarzach zapraszam do dyskusji. Oczywiście nie twierdzę, że dotyczy to każdej dziewczyny z takim opisiem, a większości. Zaczynamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Netflix - o proszę jak oryginalnie. Diagnoza: lubię się lenić w łóżku przed laptopem, bo tyle potrafię
- Podróżowanie - Ale gdzie, jak? Autostop czy all inclusive? Diagnoza: lubię gdzieś wyjechać gdzie jest ciepło (a kto nie lubi lol)
- Fotografia - przydałoby się pokazać chociaż jedno swoje 'zdjęcie', a większość to słabe selfie. Diagnoza: robię zdjęcia telefonem, więc mogę wpisać, że niby mam jakieś hobby uff...
- Nie napiszę pierwsza - ok, ale po co informujesz o tym cały świat. Diagnoza: księżniczka, o którą trzeba zabiegać
- Podanie wzrostu - spoko, przynajmniej wiadomo, że zwraca na to uwagę: Diagnoza - zdecydowanie powinieneś być wyższy o jakieś 10cm od niej
- Podanie nicka z instagrama i tyle - prawdopodobnie zbiera tylko lajki, pusta i zapatrzona w siebie w jakimś większym stopniu niż normalni ludzie
- Mnóstwo emotek obok siebie - prawdopodobnie stara się coś przekazać, ale utknęła na poziomie gimnazjum
Na razie tyle. Macie jakieś swoje typy? Może jakaś mirabelka pokusiłaby się o stworzenia takiej listy dla #niebieskiepaski ?
#rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
nie wiem dlaczego ale zauważyłem, że jakoś inaczej partrze też na kobiety, które maja same emoji - diagnoza - nie umiem napisać o sobie kilku zdań?