Aktywne Wpisy

jegertilbake +27
#antynatalizm
Czy od początku istnienia tego tagu lub może istnienia ludzkości podał ktoś w końcu choć jeden dobry argument za posiadaniem potomstwa czy dalej nic?
Dawno tu nie zaglądałem więc będę wdzięczny za update tl;dr
Czy od początku istnienia tego tagu lub może istnienia ludzkości podał ktoś w końcu choć jeden dobry argument za posiadaniem potomstwa czy dalej nic?
Dawno tu nie zaglądałem więc będę wdzięczny za update tl;dr

brh4life +634

Jak myślicie, warto zaczynać zabawę z pająkami od takiego zestawu dla początkujących?
#pajaki #terrarystyka #zwierzaczki
spp - gatunki (l. mn.), skrót umieszczony po nazwie rodzajowej oznacza wszystkie lub różne gatunki z danego rodzaju
tak jak @Dipolarny myślę, że najlepiej samemu dobrać to co nam się podoba i pasuje.
B. hamorii (ex.smithi) polecam na początek jak najbardziej. Jest ładna, bezproblemowo je, z reguły nie jest agresywna (chodź to cecha osobnicza). Nie plecie dużo sieci, co może być zaletą gdyż nie zakryje całego terrarium w 3 dni jak np Chromka ( ͡° ͜ʖ ͡°), oraz przy okazji nie zdemoluje wystroju.
@Dipolarny Czy balfa to na pewno dobry pomysł na pierwszego pająka?
ps. z czym wróciłeś do domu z giełdy?
@Gnieciuch No właśnie otworzyłem pojemnik z subadult samicą i fajerwerków nie było, ale każdy ma inny kanon piękna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja chce taką grupówkę balf ale ze swojego rozmnożenia ;D. Tylko mam problem bo samica mi z samcemnie chce współpracować :/.