Też tak macie że czytacie jakiś post i w głowie mówicie "Hmmmm w sumie racja" a potem czytacie komentarze które jeżdżą po tym poście i też mówicie "Hmmm w sumie bardziej racja"¿
@Achim32 tylko krowa nie zmienia zdania, fakt, ale raczej nie dzieje się to o 180st. A tu jest wymieniony chyba taki przykład. Już prędzej zmienię zdanie o 360st. ( ͡~ ͜ʖ͡°)
i właśnie tacy ludzie nie powinni ogladać wiadomości w TV, bo naoglądają się zmanipulowanych wypocin a potem myślą że to ich własne przemyślenia i dumnie promują tą wiedzę przy rodzinnych stołach xD
Też tak macie że czytacie jakiś post i w głowie mówicie "Hmmmm w sumie racja" a potem czytacie komentarze które jeżdżą po tym poście i też mówicie "Hmmm w sumie bardziej racja"¿
@frajerska_chmura: a potem patrzymy na ten pierwszy post z którym się zgadzaliśmy, chcemy napisać "dobrze piszesz ziom, racja!" i zauważamy że odpisujemy samemu sobie ( ͡°͜ʖ͡°)
@frajerska_chmura: nie, bo jeśli się nie znam to nie zajmuję stanowiska, a jak się znam to od razu stwierdzę, że komentarz albo odpowiedź to zwykłe p---------e wynikające z ignorancji/frustracji ( ͡°͜ʖ͡°)
@jezus_cameltoe: @n1troo: chopaki ale ja muwilam tylko o sytuacji jak zobaczyłam post z ładnom paniom podpisany, że jest ulana a w komentarzach było że nie jest ulana no cholerka i jak tu żyć
#bmw #alfaromeo Które auto bardziej podoba się wam wizualnie (BMW 3 330i 258km vs Alfa Romeo Giulia 280km)? I jakbyście mieli wybrać jedno z tych dwóch to dlaczego akurat te?
To na co zwróciłem uwagę - BMW lepszy infotainment, kamery, head-up
Komentarz usunięty przez autora
A tu jest wymieniony chyba taki przykład.
Już prędzej zmienię zdanie o 360st. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@frajerska_chmura: a potem patrzymy na ten pierwszy post z którym się zgadzaliśmy, chcemy napisać "dobrze piszesz ziom, racja!" i zauważamy że odpisujemy samemu sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@frajerska_chmura: nie, bo jeśli się nie znam to nie zajmuję stanowiska, a jak się znam to od razu stwierdzę, że komentarz albo odpowiedź to zwykłe p---------e wynikające z ignorancji/frustracji ( ͡° ͜ʖ ͡°)