Wpis z mikrobloga

@1-1-1-1: tylko tak im się wydaje. Jak znajdą takiego to kopną go w dupę bo będzie "nudny". Dla nich związki to ułatwiacze życia, dla chłopa obowiązki i tryhardowanie.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: J--------E nie mogę jak coś takiego czytam. Typowy 0jciec cuck, który wychowuje swoją (a może nie) córkę na księżniczkę i r---------a rynek matrymonialny. Najlepiej córce zafundować malediwy od urodzenia do 18 roku zycia, potem auto, mieszkanie, usługiwać 24/7, a ona sobie chada tylko znajdzie. Dajcie im dalej grać na easy modzie od urodzenia, cucki. Łapałbym was i do karceru na 18 lat. CUCKOLANDIA.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1 nie ojca tylko organizatora czasu i odsiewacza nieudogodnien. Z ojca takiego zrobiły. Wraz z matką pewnie. Nie wymieniają tam przecież takich aspektów jak „tata mi dobrze radził i potrafił mnie nakierować na odpowiednie tory”. Nie, one tam srają, że im tatuś fotele grzał i dupę woził do knajpek. Takie rzeczy są dla nich istotne.
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: stare bezrozumne kukoldy całe dzieciństwo rozbestwiały swoje "ksieżniczki" do granic absurdu, a teraz my mamy za to płacić, tfu!

Teraz choruje i może go zabraknąć

No ciekawe czemu, wszystkie kuki w okolicy które znam zaharowały się (ciągnięcie kilku etatów itd) i zeszły stosunkowo szybko z tego świata, zazwyczaj grubo przed 60
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: mój ojciec jeździ myć samochód siostrze co tydzień na myjnie bo ona sie boi że jej pistolet z rąk wyleci xD chłop emeryt 70 lat, ledwo może ustać więcej niż minute bo całe życie robota fizyczna i kolana r-------e. Do tej pory nie moge zrozumieć jak jej nie wstyd
  • Odpowiedz