Aktywne Wpisy
dajgryza +229
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
Mirki wystawiłem auto wieczorem i jedzie o tej porze do mnie Ukrainiec kupić to auto.
Trochę mi się to podejrzane wydaje.
To jakiś znany scam? Powinienem się martwić?
#motoryzacja #samochody #oszukujo
Trochę mi się to podejrzane wydaje.
To jakiś znany scam? Powinienem się martwić?
#motoryzacja #samochody #oszukujo
Plakietka z neta.
#lego
Dodam #lepin bo nikt sie nie zorientuje ze to decool.
Spasowanie i czesci 1:1 jak lego. Skrzynia tez dziala w pelni. Pod wrażeniem. Decool>Lepin 24/7.
DHL - 25USD - plastic replacement parts.
Mozesz sobie u niego zamowic ile wlezie. Za przesylke placisz raz i ma duzo taniej niz aliexpress i zawsze sprawdza przed wysylka czy sie wszystko zgadza.
Jeremy ma dobra opinie.
@Shewie: aha. Nikt się nie zorientuje. Jasne:
Już zamawiam z bricklinka by legowi puryści byli zadowoleni.
I wcale nie chodzi tutaj o zamawianie pojedyńczych części, tylko że jawnie wspierasz kradzież własności intelektualnej i jeszcze się tym chwalisz w necie...
Trochę też ci się pomyliło: nie wrzucam pudełek od klocków, tylko zapakowane pudełka z klockami (oryginalnymi), a za 2-3 miesiące wszystkie je będę składał i te zdjęcia też wrzucę (o czym byś wiedział, gdybyś poświęcił trochę czasu na poczytanie moich komentarzy pod moimi wrzutkami).
W przeciwieństwie do ciebie nie gwałcę też języka polskiego
podkreśliłem ci zaprzeczenie stanowiące regułę.
@Shewie: xD
A poza tym, skoro te chińskie klocki są takie zajebiste, to czemu nie kupisz zestawów zrobionych przez Chińczyków, tylko skopiowanych od Lego? Czyżby tamte jednak nie były takie fajne?