Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@James456
DHL - 25USD - plastic replacement parts.
Mozesz sobie u niego zamowic ile wlezie. Za przesylke placisz raz i ma duzo taniej niz aliexpress i zawsze sprawdza przed wysylka czy sie wszystko zgadza.

Jeremy ma dobra opinie.
  • Odpowiedz
@Shewie: we w dupie mam skąd zamawiasz i czy w ogóle zamówisz. Napisałeś, że nikt się nie skapnie, a jak widać długo nie trzeba szukać. Nawet na takiej sobie jakości zdjęciu widać już różnicę...

I wcale nie chodzi tutaj o zamawianie pojedyńczych części, tylko że jawnie wspierasz kradzież własności intelektualnej i jeszcze się tym chwalisz w necie...
  • Odpowiedz
@damw: bynajmniej w ostatecznym rozrachunku wyciągam klocki z pudełka i je składam a nie wrzucam zdjęć pudeł od klocków na wykop.( )
  • Odpowiedz
@Shewie: tak masz rację - wyciągasz klocki powstałe w wyniku kradzieży i chwalisz się tym w necie.
Trochę też ci się pomyliło: nie wrzucam pudełek od klocków, tylko zapakowane pudełka z klockami (oryginalnymi), a za 2-3 miesiące wszystkie je będę składał i te zdjęcia też wrzucę (o czym byś wiedział, gdybyś poświęcił trochę czasu na poczytanie moich komentarzy pod moimi wrzutkami).

W przeciwieństwie do ciebie nie gwałcę też języka polskiego
  • Odpowiedz
@damw: wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie/sformułowanie. sjp.pwn.pl

w ostatecznym rozrachunku wyciągam klocki z pudełka i je składam a nie wrzucam zdjęć pudeł od klocków.

podkreśliłem ci zaprzeczenie stanowiące regułę.
  • Odpowiedz
@Shewie: spoko, ale ja nie zwracałem ci uwagi na "a nie", tylko na nieprawidłowe użycie słowa bynajmniej na początku poprzedniego zdania. To słowo tam nie pasuje, powinieneś użyć "przynajmniej"
  • Odpowiedz
bynajmniej

@Shewie: xD

A poza tym, skoro te chińskie klocki są takie zajebiste, to czemu nie kupisz zestawów zrobionych przez Chińczyków, tylko skopiowanych od Lego? Czyżby tamte jednak nie były takie fajne?
  • Odpowiedz