Wpis z mikrobloga

@Shewie: czyli bieda nie tylko w portfelu, ale umysłowa też. Pozdrowionka!

@ortofosforan: z nim to chyba nie ma nawet sensu gadać, bo widzisz jakie siano w głowie ma :D "żeby pokazać podobieństwo" między lego a kradzionym modelem. No ciężko, żeby tego podobnieństwa nie było, jak ta podróbka w zamierzeniu miała być właśnie podobna...
  • Odpowiedz
@Shewie: mogłem wrzucić zdjęcie w niskiej rozdzielczosci i napisać że Lego, dostałbym 100 plusów podziw spermiarzy, przynajmniej byłem szczery i przynajmniej poskładałem coś innego prócz pudeł jedno na drugie w Legowym Pudełkowym tetrisie w szafie

bynajmniej.
  • Odpowiedz
@Shewie: Dzieki Miras za fajne namiary. () Chyba sobie sprawie po wyplacie. Nie przejmuj sie tam tymi entuzjastami Lego wyzej. Z tymi klockami jest jak z Xiaomi. To samo tylko ze tansze.
  • Odpowiedz
@szejk_wojak: @damw: tag lepin istnieje prawie 3 lata, a was nadal to trigeruje jak ktos wstawi p------i. Jezeli one sa tak slabe to powinniscie to zlewac. W koncu projekt jest #lego a produkcja #lepin takze nawet biorac to na heheszki tagowanie sie zgadza ;)
  • Odpowiedz
@wudoef: z tego co widzialem to dzialalo sprawdzałem na głównych etapach łączenia wiekszych elementów ze sobą, model leży już na półce (doświetlonej) więc taka była jego względna rola. Bawic sie nim po podłodze nie będę i nie będę wołał znajomych i somsiada by zobaczyl jak działaja panewki na kierownicy.
  • Odpowiedz