Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +344
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +114
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

PS. wiem, że to nie ufo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@suqmadiq2ama: heheszki swoją drogą, ale ten post to nie bait, mogę nasikać do pojemniczka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LRF1000W: Mógłbyś coś więcej powiedzieć? Mogę dodać, że te drony mają lampki mrugające na czerwone
źródło: comment_wFJxZ5JqDoAxo68TRWhZjR5Z9X35tI1r.jpg
PobierzDlatego stwierdzam ze to nic innego jak statek kosmitów
Pierwszy lepszy temat z google, mieszkam w strefie przygranicznej trzech państw, także to mogą być urządzenia jakiegoś organu państwowego. Z tymi kilkoma godzinami to może przesadziłem, ale obserwowałem jednego dobre 1,5h, ale ile latał wcześniej i później to nie wiem, z tego co piszą ludzie one same ładują się w powietrzu.
http://forum.benchmark.pl/topic/259300-co-to-za-migaj%C4%85ce-%C5%9Bwiat%C5%82o-na-niebie/