Wpis z mikrobloga

Chyba trochę #niepopularnaopinia ale się nią podzielę. Niemal każdy kogo znam uważa, że Kapitan B---a jest największym dziełem tego grubasa Walaszka, drugie miejsce zajmują często Galaktyczne Lektury, które są kwintesencją abstrakcyjnego humoru. Mało kto jednak chyba pamięta o największym bohaterze RP - Generale Italii. To co o-----ł tam Walaszek się dziś nie mieści w głowie - jazda po bandzie bez trzymanki, prawie zero cenzury, branie na warsztat ważnych postaci politycznych jak Obama, Merkel czy rodzimy Tusk, celebrytów pokroju Möllera, Nergala czy historycznych: Stalin, Hitler. i wprost n-----------e się z nich. Jestem ciekaw jakim echem odbiła by się dzisiaj taka produkcja.

#gitprodukcja #kapitanbomba #generalitalia #gownowpis
BetonowyMakaron - Chyba trochę #niepopularnaopinia ale się nią podzielę. Niemal każdy...

źródło: comment_h0pupdaVEkrjKrlIXQANx0SOUT8vdkSP.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jest nierówny, pierwszych dwóch sezonow nie trawie przez animacje, ale trzeci i spinoffy to złoto ( czwarty troche slabszy ale tez daje rade) Zloto Wampirow i Chory Hitler na zawsze top top top
  • Odpowiedz
@BetonowyMakaron: Przez to, ze Italia się skończył przesiadłem się na Kapitana
K---a Buczek, Chory Hitler, Dżihad albo jak zaatakowali Git Produkcje (czyli grubasa jak ktoś nie wie) za zabicie B---y
To były dobre dni
  • Odpowiedz
  • 1
Produkcję za czasów skurcza też były dobre np sarnie żniwo albo już zapomnianego suma tak zwanego olimpijczyka a tam jest sporo tekstów ponadczasowych
  • Odpowiedz