Szczęka mi dzisiaj opadła. Zacząłem ważyć na wadze ciężary czy przypadkiem nie są jakoś w chu% niedoważone bo coś za lekko szło. Spodziewałem się, że pewnie pojedyncze krążki mijają się z prawdą maksymalnie o 500g co i tak jest dużym odchyłem. Efekt? krążki "20kg" ważące po 17 xDDDD. Czyli wyciskając 100 kg na klate tak naprawdę robisz 88 xDDDDDD. Przecież kurła powinni za to karać. Muszę zrobić teraz listę ciężaru na swojej siłce na którym mam ćwiczyć i ciężaru do bicia maxa przy kolegach ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°) #mikrokoksy #silownia #afera
@151346136: możliwe, że z początku ale jak któryś raz się upewniłem czy moje oczy dobrze widzą to aż na głos powiedziałem, że chyba kogoś tu p----------o i chyba skumali ocb
@stefan8800: u mnie na siłowni starej gdzie 2 lata byłem były od 18.7 do 21.3 ? Wiec jak założyłem 180 na siadzie to to przy największym pechu moglem mieć 10 kg więcej po jednej stronie =) darmowy trening stabilizacji i skośnych brzucha
@stefan8800: @Kasahara: Dlatego talerze 0,5kg jako narzędzie do progresowania to trochę padaka na losowych siłowniach, bo nigdy nie wiesz na co trafisz i jaką kombinację talerzy dziś założyłeś.
U mnie na siłowni wszystkie talerze ważące X kg mają na tyle podobną masę, że nikt się nie przejmuje możliwymi różnicami, za wyjątkiem 5kg, gdzie część jest zdecydowanie cięższa, i nikt ich nie używa xD
Oświadczenie babki która nadzorowała loterię - czyli wychodzi na to że wszystko było legalne i co najlepsze zatwierdzone przez urząd skarbowy. A teraz policja nagle stwierdza że była nielegalna i robią akcję jakby aresztowali pablo escobara
#mikrokoksy #silownia #afera
swoją drogę ludzie musieli patrzeć na Ciebie jak na dziwaka, jak ważyłeś te krążki
Ale wtedy masz
X + 1 kg
a nie