Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

jmuhha +2
Czemu znalezienie super bogatego faceta jest trudne? (Znam ultra bogatych ale oni częstą mają jakieś przeciętne żony/panny, z czego to wynika?

Tak się zastanawiam ciągle nad zakupem jakiegoś p------a 125cm pojemności a ten Barton za 5,5 tysiąca to nawet kusząca opcja jak na nowy motorek. Tylko czy to się nie rozpada jakoś albo nie pękają plastiki od wibracji itd. ?
https://barton-motors.pl/modele/motocykle-125/barton-travel
Chętnie poznam opinię jakiegoś użytkownika, ewentualnie inne Mirki niech się podzielą jakie mają motocykle 125 i jak się im sprawują, przeczytam wszelkie opinię bo się czaję na różne marki tj. Romet, Junak, Zipp, Barton, Benelli, Keeway szukam ciągle opcji jak najtańszej i sam już nie wiem czy pchać się w 125 na 1- 2 sezony. W sumie prawko już mam w planach na wiosnę a na takiej 125 chciałem nabrać trochę wprawy........hmmm a zawołam jeszcze #motocykle bo może mi ktoś wybije z głowy #motocykle125 #125cc.
Komentarz usunięty przez autora
Możesz opisać jakie problemy masz z tym Bartonem, jaki przebieg ?
źródło: comment_kdUCZTMhh2Eqn2uFsk8iW61A4O7botfY.jpg
PobierzPlastiki nie są aż tak tragicznej jakości? Bo obudowa zbiornika paliwa to plastik czy normalnie wytłoczony z metalu?
Opony Kenda (?) bo to niby taka średnia półka chińskich oponek, wiesz chodzi mi o to czy jakoś trzymają. No i najważniejsze jaka jest jego prędkość przelotowa, pojedzie chociaż te 90 km/h?
Masz może jeszcze jakieś foty bo na takich zdjęciach nie od
Jeśli mnie który nie miałem 0 kontaktu z manualem w jednośladzie od początku udawało się precyzyjnie wbijać biegi myślę że jest ok.
Tak opony Kendy po 2,5k km nie widze śladu zużycia jakoś.
V-max oczywiście po dotarciu miałem 106 km/h wg licznika więc
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_cw0nODE6OIH6aR7XNuZW8TkkiYlHDq4A.jpg
Pobierzźródło: comment_SZyU6PV5QM0pJBB52XhSHk1uGBAhBD4r.jpg
PobierzNo i dzięki za więcej informacji o które prosiłem bo takie wrażenia bezpośrednio od użytkownika są najbardziej wiarygodne.
PS zadupek gorszej jakości bardziej chiński plastik :P