Aktywne Wpisy

dawid131 +437
Mireczki i Mirabelki wygrałem w totolotka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
Może nie jest to ten najlepszy gdzie przelewają na konto miliony ale za to taki który wygrywa tylko 2 tysiące osób rocznie i nazywa sie glejak. #rozdajo nie bedzie xD
Człowiek jeszcze dwa miesiące temu żył z nieświadomością i przyjacielem w płacie czołowym który czekał żeby przypierdzielić pewnego dnia z utratą przytomności. Szybka wycieczka na SOR, rezonans magnetyczny i biopsja żeby
źródło: IMG_20251220_165115416_HDR
Pobierz

Mirki, jak to u Was obecnie wygląda?
Pandemia dawno za nami, a na rynku pracy trwa przeciąganie liny. Jedni chwalą sobie picie kawki w piżamie i brak dojazdów, inni są ściągani do biur pod groźbą braku premii, bo „zespół musi się integrować” (czyt. szef chce widzieć, że klikacie w klawiaturę). Jak to jest u Was? Siedzicie w domowym zaciszu, marnujecie życie w korkach, czy może Wasz zawód po prostu wymaga bycia na
Pandemia dawno za nami, a na rynku pracy trwa przeciąganie liny. Jedni chwalą sobie picie kawki w piżamie i brak dojazdów, inni są ściągani do biur pod groźbą braku premii, bo „zespół musi się integrować” (czyt. szef chce widzieć, że klikacie w klawiaturę). Jak to jest u Was? Siedzicie w domowym zaciszu, marnujecie życie w korkach, czy może Wasz zawód po prostu wymaga bycia na
Jaki model pracy dominuje u Ciebie obecnie?
- Full Remote (100% z domu / kawiarni / plaży) 33.7% (728)
- Hybryda (2-3 dni w biurze, reszta w domu) 22.0% (474)
- 100% stacjonarnie, w biurze 18.2% (392)
- Praca w terenie/zakładzie 17.9% (386)
- Własna działalność stacjonarna (np sklep) 3.2% (70)
- Nie pracuję / Studiuję / Szukam pracy 5.0% (108)

źródło: comment_S3lSdPc4GdMPYGpbHI4uXQeySJbSmjEl.jpg
PobierzDuży setback zaliczyłem z przyczyn zewnętrznych, miałem ciężką końcówkę
Jeżeli coś nie jest spisane, to to nie istnieje. Spisuj wsyzstkie pomysły i idee które masz w głowie, dzięki temu zostawisz miejsce na nowe pomysły a nie będziesz ciągle myślał o tym co już 'masz'. Poza tym po spisaniu łatwiej jest to wszystko uprzątnąć, podzielić na kategorie, rozbić na
Zależy mi na funkcjonalnościach takich jak ustawianie story i ogólnie sensowniejsze grupowanie taskow. Jak zacząłem wszystko rozpisywać to mam taski progresyjne, które tak na prawdę będą w każdej iteracji;)
Update: sprawdziłem i trello ma dodatek "Agile Tools" więc możesz go przetestować, w darmowej wersji można mieć dwa dodatki za darmo uruchomione więc to pewnie w Twoim przypadku będzie drugi.
Poza tym notion.so jeszcze polecam,
Mnie notion pozwala na zrobienie różnych widoków (kanban boardy, listy, tabele) dla jednego zestawu danych i w sumie tym mnie urzekł bardzo :D
źródło: comment_9wuG1AAwwKBDXKE706J0UR32ikvniNXt.jpg
Pobierz