Wpis z mikrobloga

@KoloPozaKontolo !!! Sytuacja z soboty. Baba w ogromnym suvie cofała i uderzyła w przedni zderzak samochodu. Na pytanie, czy nie widziała auta za sobą odpowiedź oczywiście "no.. nie zauważyłam..." Tylnia szyba w aucie oczywiście przyciemniana.
  • Odpowiedz
@mroczny-jogurt: a teraz weź na poprawkę stosunek samochodów prowadzonych przez kobiety do tych prowadzonych przez mężczyzn, bo pod tezę to każdy potrafi coś napisać xd

ja sam uważam, że jeżdżę całkiem ok, a czasami o-----e coś, że aż mi wstyd

@mkyv: XD może to nie było nic groźnego, ale kiedyś na parkingu chciałem przepuścić ziomka, bo widziałem, że długo już stał, to lekko zwolniłem i chciałem puścić długie,
  • Odpowiedz
@mroczny-jogurt: @kamzo21: trzeba by to jeszcze przeliczyć na ilość kierowców i pokonywanych kilometrów. To znaczy jak często kobiety i mężczyźni na 100 000km powodują wypadki. No i wtedy jeszcze można wydzielić z tej grupy kierowców zawodowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
Hmm...

APELUJE, CZY KTOŚ MOŻE ZABRAĆ TYM FACETOM AUTA SKORO NIE POTRAFIA JEŹDZIĆ??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mroczny-jogurt: Te dane które wstawiłaś nie mówią kompletnie NIC. Liczbę wypadków trzeba odnieść do liczby kierujących i przebiegów jakie ci kierowcy robią.
  • Odpowiedz