Wpis z mikrobloga

@samuraj24 Nie, dlaczego miałoby to wywoływać we mnie jakąkolwiek emocje? A jak jest ulana to chyba fajnie, że chodzi na siłownię i chce coś ze sobą zrobić... Zajmij się ćwiczeniami zamiast ocenianiem innych na silowni.
  • Odpowiedz
@NiebieskiWStringach: @ciutka: @Monaco: @efceka: I tu jest błąd, nie każdy się ubiera jak kto lubi bo żyjemy w społeczeństwie. I to jest głupia moda, bo patrząc na siebie - niechciał bym żeby moje dziecko w wieku licealnym/gimnazjalnym chodziło w takich "spodniach" do szkoły - a tak się zdarza.. jak by w samych majtkach poszła.
  • Odpowiedz
@samuraj24 ale najsampierw piszesz o siłowni a potem o gimnazjalistkach w szkole. Moje "jak chce/jak wygodnie" odnosiło się do dorosłych osób na siłowni (bez znaczenia czy "ulane" czy nie bo to nie konkurs piękności tylko siłownia ). Nie wyobrażam sobie komfortowego ćwiczenia w niewygodnym i utrudniającym ćwiczenia stroju bo.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 189
@samuraj24: a ja głupi idąc na siłownię myślałem, że każdy się zajmuje sobą i swoim treningiem, ale jednak się myliłem. Zawsze się znajdzie ktoś, kto musi skomentować innych xD widocznie masz za słaby trening
  • Odpowiedz
@samuraj24: Do ćwiczeń są najlepsze, bo nie ograniczają ruchu.
Poza tym - mówiłeś, że takie spędzają większość czasu w telefonach, a jakoś ja na siłowniach widuję, że to kobiety często spędzają mniej czasu na pogaduszkach i w telefonie niż faceci.
  • Odpowiedz