Aktywne Wpisy
Yolooo +77
QueRev +2
Kilka tygodni używam Linuxa Minta i stwierdzam że to jest zajebisty system ale dla osób które nie potrzebują korzystać z windowsych aplikacji. Jest mega wygodny i czytelny, posiada więcej ustawień personalizacji niż Windows, ogólnie mega wygodnie korzysta się z tego systemu no ale...
Większość programów nie ma wersji na Linuxa, nie mogę korzystać z programu do montażu wideo, nie działa mój ulubiony emulator, na którym odpalałem stare gry a jak nawet znajdę
Większość programów nie ma wersji na Linuxa, nie mogę korzystać z programu do montażu wideo, nie działa mój ulubiony emulator, na którym odpalałem stare gry a jak nawet znajdę

W bawełnianych dresach ma chodzić?
Przecież to strój dedykowany na siłownię.
Ale serio Ty jak wchdzisz na siłownie to masz w głowie tylko to, jak ktoś będzie ubrany? xD
@samuraj24 xDDDDDDDDFFFFFFFFFFFDDDDDDD
Tak chodzę na siłownie tylko po to by patrzeć jak ktoś się ubiera.
Po prostu w-----a mnie to, że chodzę na siłownie a tam raz na jakiś czas przyjdzie jakaś tępa lampada ubrana jak ostatnia szm4ta - która za godzinę zrobię 3 serie przysiadów. A tak to gadanie, zdjęcia itp. A potem, znajdujesz swoje zdjęcie na jej fejsbuku - całego
Nie zabronisz im przychodzić i robić tego co robią, więc albo się z tym pogodzisz, albo złóż sobie siłownie w domu i będziesz miał spokój.
@Monaco: Ale nie fajnie jak pokazuje swoje ulaństwo