Wpis z mikrobloga

@samuraj24: Zarzuć sobie dobrą przedtreningówkę, to takie rzeczy nie będą miały dla Ciebie znaczenia, tylko skupisz się na tym żeby spożytkować energię na ciężarach.
Ale serio Ty jak wchdzisz na siłownie to masz w głowie tylko to, jak ktoś będzie ubrany? xD
  • Odpowiedz
@NiebieskiWStringach: @ciutka: @Monaco: @efceka: I tu jest błąd, nie każdy się ubiera jak kto lubi bo żyjemy w społeczeństwie. I to jest głupia moda, bo patrząc na siebie - niechciał bym żeby moje dziecko w wieku licealnym/gimnazjalnym chodziło w takich "spodniach" do szkoły - a tak się zdarza.. jak by w samych majtkach poszła.

@samuraj24 xDDDDDDDDFFFFFFFFFFFDDDDDDD
  • Odpowiedz
@rafaello_: Nie wiem wy serio tak zadajecie takie pytania ?
Tak chodzę na siłownie tylko po to by patrzeć jak ktoś się ubiera.
Po prostu w-----a mnie to, że chodzę na siłownie a tam raz na jakiś czas przyjdzie jakaś tępa lampada ubrana jak ostatnia szm4ta - która za godzinę zrobię 3 serie przysiadów. A tak to gadanie, zdjęcia itp. A potem, znajdujesz swoje zdjęcie na jej fejsbuku - całego
  • Odpowiedz
@samuraj24: Rozumiem o co Ci chodzi, ale nie uważasz, że zrobienie dobrego treningu jest ważniejsze, niż przejmowanie się takimi rzeczami?
Nie zabronisz im przychodzić i robić tego co robią, więc albo się z tym pogodzisz, albo złóż sobie siłownie w domu i będziesz miał spokój.
  • Odpowiedz
@samuraj24: widzę mamy styczniowego entuzjastę siłowni. Spokojnie, jeszcze 2 tygodnie, karnet się skończy i po postanowieniach. Nie będziesz musiał tam więcej chodzić i się w------ć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz