Aktywne Wpisy
Polejmnie +28
Kiedy bezmyślna madka i kierowca BMW spotykają się na pasach #rozowepaski #matki #wypadek #polka #wykop40plus #bmw
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy moglibyście być z kobietą 25-28 lletnią która poszła na studia kilka lat później (powoden były problemy rodzinne, osobiste, finansowe) i studiuje np. pielęgniarstwo, stomatologię albo inny wymagający kierunek?
Boję się że do końca życia będę samotna bo nikt nie zechce się z tego powodu ze mną związać.
#zwiazki #mirabelkaszukamirka
───────────────────
Czy moglibyście być z kobietą 25-28 lletnią która poszła na studia kilka lat później (powoden były problemy rodzinne, osobiste, finansowe) i studiuje np. pielęgniarstwo, stomatologię albo inny wymagający kierunek?
Boję się że do końca życia będę samotna bo nikt nie zechce się z tego powodu ze mną związać.
#zwiazki #mirabelkaszukamirka
───────────────────
-białorycerzy
-spermiarzy
-samotnych madek
-betaorbiterów
-cucków
-normików
-betabankomatów
-pedałów
-feministek
-ukrainców
-idiotów ze szkoły
-sąsiadów
-tinderówek i innych szmul
-dziwek
-złodziei
-atencjuszek z wykop
#przegryw #stulejacontent #oswiadczenie #takaprawda #patologiazewsi
Normik-osoba tfuu raczej pajac, który ma w miarę udane życie towarzyskie,zawodowe i nie ma problemów z nawiązywaniem kontaktów, normictwo często wychodzi na imprezy i potrafią bywać w grupie
@janusz_pol: przecież ty nim jesteś
Komentarz usunięty przez autora
@janusz_pol: No dla mnie te dwa terminy są tożsame. Betaorbiter jest używane poza wykopem, natomiast ze spermiarzem spotkałem się tylko tutaj i wydaje mi się, że jest używany w takim samym kontekście co właśnie betaorbiter. Jeżeli się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
@janusz_pol: No ja bym jednak kierował swoją złość w stronę ludzi, którzy pozwolili im tu wjechać, osiedlić się i podjąć pracę. Ukraińcy sami w sobie nie są winni temu, że zabierają pracę autochtonom.