Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

baemaj +11

https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2019/01/10/najbardziej-przereklamowane-komiksy-w-historii-top-7/?fbclid=IwAR1PhUKbNbdCeH-rxkkVR3CLGBxykgqYGIQpAlRluM2-aHw032R8-XQp9TI
Dark Knight Returns - jeden z najbardziej wpływowych komiksów w historii xD
Spider-Man: One More Day - przereklamowane? Czekaj co? Przecież tego dziadostwa nikt nie lubi i wszyscy plują na ten event xD
Sieć Pajonka widzę dalej w stabilnej żenującej formie. Technopopkulturowy pudelek xD
#marvel #dccomics #manga #komiks #spidersweb
nazwanie tego ostatniego "najpopularniejszym" jest nieporozumieniem xD
Dark Knight Returns według redaktora jest przereklamowany bo ma słabe kontynuacje. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@jaqqu7: świetna ekranizacja kreskówkowa. A dodatkowo mega inspiracja tym komiksem aż dwóch filmów fabularnych o Batmanie: Dark Knight Rises Nolana i Batman v Superman Snydera ( ͡° ͜ʖ ͡°)