Wpis z mikrobloga

@lyman11: W listopadzie 2017 za taki zestaw zapłaciłem 1299 zł. Szkoda, że dostępne jest tylko w kilku miastach do których jest mi mega nie po drodze bo bym kupił dla samego Astro Bota ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@lyman11: To patrz jak w ciągu pół roku cena mocno spadła. Ciekawe jaka jest przyczyna. Chyba VR ogólnie sprzedaje się dobrze według Sony. Mimo wszystko liczę, że przy premierze PS5 zadebiutuje również VR2 i r---------i rynek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@lyman11: No ale aż tak? Że w ciągu 1,5 roku z 2k zeszło na 700 zł? Tzn ja nie mam nic przeciwko, żeby technologia taniała - ale to aż dziwne ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sumie to się cieszę, że swój zestaw sprzedałem za 1100 zł w odpowiednim czasie xD Ale pograłoby się w Astro Bota jednak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@luz3r: to nawet dość logiczne. Najpierw zarobili na napaleńcach, teraz na reszcie - która zapewne w normalnie cenie by nie zakupiła, ale ta jest na tyle przystępna, ze zapewne wielu się skusi. Sam się nad tym zastanawiam mocno.
  • Odpowiedz
@luz3r: Było 10.XII.2018 roku spotkanie w sony ( znaczy konferencja ) na której pochwalili się , ze sprzedali 3 mln okularów, i 70 mln konsoli. Nie da się zrobić dema okularów aby klient mógł spróbować, więc globalnie obniżamy cenę na dwa tygodnie przed świętami... Dzięki temu ludzie kupią , przetestują, polecą innym i.t.d. ( skróciłem Ci artykuł branżowy ) .
  • Odpowiedz
@miciek335: Ale jest jeszcze masa online, (nie jestem fanem multi)
Firewall, Sparc, Rigs, Star Trek Bridge Crew jest spoko tylko tu wymagany angielski chyba ze masz ekipe polaków ale to rzadkość xD
  • Odpowiedz