Aktywne Wpisy
CoDwa +268
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +3
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

Alt right pod wieloma względami przypomina anty-establishemntowe ruchy niemieckie z czasów weimarskich
@DeFutura: Zakładam że encyklopedia nie jest dla ciebie powaznym pismem ale łap linka jakby co
https://encyklopedia.pwn.pl/haslo/prawica;4009639.html
@Osculum_Infame: konserwy się jednak zorientowali że małą grupką arystokratów, to mogą co najwyżej narzekać że kiedyś to było. To oraz świadomość że zmiany poczynione przez rewolucję są tak wielkie że nie da się ich usunąć powolnymi zmianami sprawiły że dostrzegli nadzieję w rewolucji przeciwko światu liberalnemu, bo tylko tak ich zdaniem można było przywrócić stare czasy
@MojWujaaa: dobra definicja, o tym samym przecież pisałem
@DeFutura:
Potraktuj to jako swego rodzaju "powstanie" przeciwko okupacji Europy przez liberalizm, demokrację i kapitalizm.
Polecam poczytać o tym nurcie, z polskich badaczy fajnie opisuje to Adam Wielomski.
\_(ツ)_/¯
Jestem zwolennikiem politeizmu i uważam, że chrześcijanin nie może uznawać się za konserwatystę.