Aktywne Wpisy

SynMichaua +58
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

#koszalin
W całej tej tragedii jestem totalnie oburzona, bo dzieje się tragedia, media są informowane przed rodzicami, strażak szczerzy się do kamery, zamiast odmówić komentarza, wyskakuje przed szereg z informacją o smierci. "Dziennikarz" z koszalininfo.pl nagrywa dalej gdy rodzice są informowani o tragedii, rzucając żenujący komentarz. Inne media ochoczo ten film kopiują. Żadnego poszanowania dla rodziców tych dzieci. Jak w ogóle tak można potraktować najbliższych tych dziewczynek?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@yo123: czyżbyś szowinistycznie zakładała czyjąś płeć na podstawie imienia i nazwiska?
Wstydź się... jeśli wierzysz w prawdziwość nazwisk w internecie :-)
źródło: comment_mSEqBOovFBvbj9KFy1ubISCRvfw9Z0MB.jpg
Pobierzedit:
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_j6ul0oLpEtv25j6Ps1MBhWt9TvluogkT,w400.jpg
https://www.google.pl/search?q=oktawia+%C5%82emkowska+wykop&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjhquSpt9XfAhVPba0KHcErCLcQ_AUIDygC&biw=1366&bih=626#imgrc=XCJM1rx0V0D6wM:
@Yog-Sothoth: @biuna: ten strażak jest dowódcą akcji i ma obowiązek informować media o przebiegu akcji ratowniczej w tym m.in. o liczbie osób poszkodowanych, do czasu przybycia rzecznika prasowego.
Facebook.
Ogólny głupi komentarz lekko rasistowski - dożywotni ban.
@Doctor_Pleasure: Wołajcie jak okaże się że doctor będzie mial rację. (ʘ‿ʘ)