Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Niedawno też zagadałem do kobiety na Tinderze, rozmowa zeszła na łóżkowe tematy bo je lubię. Jestem złotousty, wygadany. Nie mam problemu z poprowadzeniem rozmowy tak aby kobieta zapragnęła wskoczyć do mojego łóżka. Robiłem to już wielokrotnie. No i byl w rozmowie już ten etap zgody i umawiania się. I co teraz robię ja w odróżnieniu od z-------h mirków. W tym momencie pewne mirki wrzucają rozmowę na mirko, informują bliskich tej osoby, niszczą jej życie (niszczą czyjeś życie z powodu takiego, że dana osoba ma ochotę uprawiać s-x, LOL! Jakim s--------m bytem trzeba być żeby wykazywać się tak bardzo zaplanowaną dwulicowością!). A ja w tym momencie - jak każdy normalny facet - idę na spotkanie i mam przyjemność.
Tym się właśnie różnimy. Pluję na ciebie, mirku!

Jak długo będziemy tolerować jakieś przegrywa, stulejarza, zakompleksionego prawiczka, który siedzi dzień i noc na Tinderze i umawia się z kobietami tylko po to aby je oszukać, nie przyjść na spotkanie i zmarnować ich czas? Gość chwali się swoimi wpisami w necie i jeszcze zbiera poklask i plusy wśród wykopowiczów. Jakim IMBECYLEM trzeba być by to robić i jakim głąbem by takiemu zachowaniu potem przyklaskiwać?

Mowa o sytuacji z tego wpisu: https://www.wykop.pl/wpis/37921873/zepsulem-dziewczynie-swieta-xd-wolam-janusz-pol-i-/

#zwiazki #wgw #wykopgonewild #niebieskiepaski #rozowepaski #afera #c---i #s-x #tinder #badoo

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wystąpi nie tylko u ofiar, a po prostu u części społeczeństwa - i potencjalnych ofiar wśród nich. Nie znaczy to, że świat zmieni się o 180 stopni, ale zmieni się w jakimś stopniu postrzeganie przez kobiety (będące de facto ofiarami tych "eksperymentów") przeciętnego mężczyzny szukającego kobiety w sieci

@niezwornowazony: Tak jakby kobiety nie wystawiały facetów - lol

Z tego samego wziął się strach przed oświadczeniem swojej orientacji przez osoby homoseksualne,
  • Odpowiedz
@TestoDepot:

A tak serio, twórcy eksperymentów mają różne pobudki, ale myślę, że większość była traktowana tak samo

Twórcy eksperymentów mają różne pobudki, jedni chcą po prostu zarobić pieniądze, inni chcą pozostawić coś ludzkości po sobie, po to zostają naukowcami.

Natomiast s---------y od tych "eksperymentów" są po prostu złymi ludźmi. Bo celowe, świadome sprawianie komuś krzywdy jest złem i tyle, choć s---------y by pewnie z tym dyskutowały.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: kolego im wiecej takich przegrywow tym wiecej pieknych kobiet dla nas ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak laska zostanie wystawiona przez chada 10/10 to chetniej wezmie sie za kogos 9/10 i ponizej, a ze jestesmy wygadani to tym nam latwiej, przegrywy po prostu sa soba i nam robia przysluge
  • Odpowiedz
@Mrbimbek: no nie, chybiles ale normalny gosc nie jaralby sie czyms tak zwyczajnym w wpisie jakiegos bialorycerza i przegrywa xD Poza tym normalny facet tez wie ze to nie bajera sprawia ze ma powodzenie na tinderze a wyglad. Wiec sory ale wiecej zawdzieczasz genom a nie sobie xD
  • Odpowiedz
kod@AnonimoweMirkoWyznania: "informują bliskich tej osoby, niszczą jej życie (niszczą czyjeś życie z powodu takiego, że dana osoba ma ochotę uprawiać s-x" Jak dla mnie informowanie faceta i tym ze jego laska ma ochote na s-x na tinderze nie jest złe. Przeciwnie nazwałabym to godnym pochwały. A taka dzi.. pani powinna zostac przez swojego chlopa odprawionaszybko do burdelu z ktorego wypełzła( ͡° ʖ̯ ͡°) to samo oczywiscie panowie(
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: zawsze się zastanawiałam co wy tam takiego wypisujecie, że te kobiety tak lecą do waszych łóżek jak ćmy do światła? Nigdy mi się w życiu nie zdarzyło, żeby po "literkach" zechciało mi się seksu. Albo wy macie jakąś magicznie rozwiniętą ponadprzeciętną wyobraźnie, albo ja mam problem ze swoją ( ʖ̯)
  • Odpowiedz
OP: Przeczytałem komentarze. Wylew głupoty ujrzał się moim oczom, ale kilka prawych komentarzy też się trafiło. Dzięki za nie.
Dopiszę więc ciekawostkę na swój temat aby odbić piłeczkę i pogłaskać tych stulejarzy pod włos. Wiele lat temu pracowałem jako animator e-------y.
Robiłem można powiedzieć, że dokładnie to samo co te przegrywy stąd, ale różnica była taka, że mnie.... za to PŁACONO :) Czyli ktoś mi płacił za siedzenie i pisanie a przegrywy z
  • Odpowiedz