Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +853
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
BasTajpan +208
Niedawno też zagadałem do kobiety na Tinderze, rozmowa zeszła na łóżkowe tematy bo je lubię. Jestem złotousty, wygadany. Nie mam problemu z poprowadzeniem rozmowy tak aby kobieta zapragnęła wskoczyć do mojego łóżka. Robiłem to już wielokrotnie. No i byl w rozmowie już ten etap zgody i umawiania się. I co teraz robię ja w odróżnieniu od z-------h mirków. W tym momencie pewne mirki wrzucają rozmowę na mirko, informują bliskich tej osoby, niszczą jej życie (niszczą czyjeś życie z powodu takiego, że dana osoba ma ochotę uprawiać s-x, LOL! Jakim s--------m bytem trzeba być żeby wykazywać się tak bardzo zaplanowaną dwulicowością!). A ja w tym momencie - jak każdy normalny facet - idę na spotkanie i mam przyjemność.
Tym się właśnie różnimy. Pluję na ciebie, mirku!
Jak długo będziemy tolerować jakieś przegrywa, stulejarza, zakompleksionego prawiczka, który siedzi dzień i noc na Tinderze i umawia się z kobietami tylko po to aby je oszukać, nie przyjść na spotkanie i zmarnować ich czas? Gość chwali się swoimi wpisami w necie i jeszcze zbiera poklask i plusy wśród wykopowiczów. Jakim IMBECYLEM trzeba być by to robić i jakim głąbem by takiemu zachowaniu potem przyklaskiwać?
Mowa o sytuacji z tego wpisu: https://www.wykop.pl/wpis/37921873/zepsulem-dziewczynie-swieta-xd-wolam-janusz-pol-i-/
#zwiazki #wgw #wykopgonewild #niebieskiepaski #rozowepaski #afera #c---i #s-x #tinder #badoo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@niezwornowazony: Tak jakby kobiety nie wystawiały facetów - lol
Twórcy eksperymentów mają różne pobudki, jedni chcą po prostu zarobić pieniądze, inni chcą pozostawić coś ludzkości po sobie, po to zostają naukowcami.
Natomiast s---------y od tych "eksperymentów" są po prostu złymi ludźmi. Bo celowe, świadome sprawianie komuś krzywdy jest złem i tyle, choć s---------y by pewnie z tym dyskutowały.
kod
@AnonimoweMirkoWyznania: "informują bliskich tej osoby, niszczą jej życie (niszczą czyjeś życie z powodu takiego, że dana osoba ma ochotę uprawiać s-x" Jak dla mnie informowanie faceta i tym ze jego laska ma ochote na s-x na tinderze nie jest złe. Przeciwnie nazwałabym to godnym pochwały. A taka dzi.. pani powinna zostac przez swojego chlopa odprawionaszybko do burdelu z ktorego wypełzła( ͡° ʖ̯ ͡°) to samo oczywiscie panowie(Dopiszę więc ciekawostkę na swój temat aby odbić piłeczkę i pogłaskać tych stulejarzy pod włos. Wiele lat temu pracowałem jako animator e-------y.
Robiłem można powiedzieć, że dokładnie to samo co te przegrywy stąd, ale różnica była taka, że mnie.... za to PŁACONO :) Czyli ktoś mi płacił za siedzenie i pisanie a przegrywy z