Aktywne Wpisy

kontos_stelio +87
W ogóle jak dla mnie zawodowa armia to jest jakiś nieśmieszny żart XD czyli tak, w czasach pokoju ci ludzie dostaja:
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)

Crisu +62
Oddajesz prawie 50% procent w podatkach, masz najdroższe mieszkania i kredyty hipoteczne w Europie. Na wizytę u lekarza specjalisty czekasz min pół roku.
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

źródło: comment_WRwfPI9OmEiyLwfCiG0n8lU73dGhK7Rc.jpg
PobierzJakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o muzyce po roku 1980 to wiedział byś że taka Lady Gaga jest niesamowicie utalentowana, tak samo jak mnóstwo innych artystów ale to już trzeba wyjść poza top wszechczasów.
A ja prywatnie akurat prawie nie słucham rzeczy sprzed 1980 (prócz
Jest artystką popową, ale odnajduje się w każdym gatunku, a szczególnie wychodzi jej ładnie jazz.
Tutaj masz jej możliwości i skalę głosu :
https://m.youtube.com/watch?v=UjbolhVVCYU
Ma to 'coś'.
A taki Drake nie pisze nawet swoich tekstów, bo ma ghostwritera...
Radio puszcza pop, czyli muzykę dla mas, popularną. A śpiew, skala głosu i jakość wykonania świadczą o wykonawcy, a do tego, że sam komponuje, znaczy to, że jest artystą, a nie kukłą na scenie z playbackiem czy produktem typu Britney. Czepiasz się o jakość, a kiedy ktos podaję przykład, że jest to artysta wybitny z głosem i
I want
@Atencyjny-Kitku: Podobnie jak zdecydowaną większość piosenek discopolo.
@Atencyjny-Kitku: Nic takiego nie powiedziałem. To ty cały czas się tutaj wywyższasz i mówisz że ty wiesz lepiej a ja się mylę. xD Zresztą, nie powiedziałem też w żadnym miejscu że wykonuje discopolo, może naucz się czytać zanim zaczniesz kogoś pouczać. xD
I powtarzam po raz trzeci - nie korzystają oni z autotunes... To, że ty coś tam słyszałeś, to g---o na resorach a nie argument. Czy ty umiesz into logika, bo chyba ci slabo idzie... Ale IKSDE gościu, bo przecież nie znasz się, a smiesz
@Atencyjny-Kitku: No tak. Na co co komu autoryzowane wywiady. Jakiś random z forum ze śmiesznymi obrazkami wie lepiej. Jesteś zabawniejsza niż sobie wyobrażasz. xdxdxdx
Ps - jestes smiesznie zabawny, niech zgadne, jestes frustratem - stooleyem? xDDD z kompleksami, że nie będziesz nigdy muzykiem?