Aktywne Wpisy

Brightsider +2
Ehhh chłop zaraz 30 lat na karku a nigdy fryzury na devolaja nie miał... Over dla chłopa

Vasterek4 +9
źródło: 1000035011
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000035011
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_WRwfPI9OmEiyLwfCiG0n8lU73dGhK7Rc.jpg
PobierzJakbyś miał jakiekolwiek pojęcie o muzyce po roku 1980 to wiedział byś że taka Lady Gaga jest niesamowicie utalentowana, tak samo jak mnóstwo innych artystów ale to już trzeba wyjść poza top wszechczasów.
Jest artystką popową, ale odnajduje się w każdym gatunku, a szczególnie wychodzi jej ładnie jazz.
Tutaj masz jej możliwości i skalę głosu :
https://m.youtube.com/watch?v=UjbolhVVCYU
Ma to 'coś'.
A taki Drake nie pisze nawet swoich tekstów, bo ma ghostwritera...
Radio puszcza pop, czyli muzykę dla mas, popularną. A śpiew, skala głosu i jakość wykonania świadczą o wykonawcy, a do tego, że sam komponuje, znaczy to, że jest artystą, a nie kukłą na scenie z playbackiem czy produktem typu Britney. Czepiasz się o jakość, a kiedy ktos podaję przykład, że jest to artysta wybitny z głosem i
I want
@Atencyjny-Kitku: Podobnie jak zdecydowaną większość piosenek discopolo.
@Atencyjny-Kitku: Nic takiego nie powiedziałem. To ty cały czas się tutaj wywyższasz i mówisz że ty wiesz lepiej a ja się mylę. xD Zresztą, nie powiedziałem też w żadnym miejscu że wykonuje discopolo, może naucz się czytać zanim zaczniesz kogoś pouczać. xD
Ps - jestes smiesznie zabawny, niech zgadne, jestes frustratem - stooleyem? xDDD z kompleksami, że nie będziesz nigdy muzykiem?