https://nietylkogry.pl/post/recenzja-powiesci-letnia-noc/ Efekt finalny jest powalający, więc jeśli kochacie dobre horrory, nastrojowe, wciągające, sentymentalne, bawiące się schematami, ale jak najbardziej klasyczne i zawierające w sobie całkiem sporą dawkę ambicji, musicie koniecznie poznać Letnią noc. Ja ze swej strony polecam gorąco i mam nadzieję, że wydawnictwo Zysk już wkrótce wypuści na nasz rynek kolejne tomy tej opowieści. Recenzja powieści Letnia noc #recenzja #ksiazka #ksiazki #czytajzwykopem #fantastyka #horror
@SceptycznyKartofelek: To jest wznowienie - pierwsze wydanie w Polsce było Maga w 2003. Ale książka mega zacna, polecam! I okładka się Zyskowi udała, dużo ładniejsze wydanie niż to stare Maga.
Typ pokazał się już drugi raz (rzekomo) i nawet oddał strzały w kierunku policjantów i oni go zgubili? Policjant po testach sprawnościowych, uzbrojony kontra 57 letni prawie emeryt który rozpuszcza się w powietrzu. Niesamowite.
Efekt finalny jest powalający, więc jeśli kochacie dobre horrory, nastrojowe, wciągające, sentymentalne, bawiące się schematami, ale jak najbardziej klasyczne i zawierające w sobie całkiem sporą dawkę ambicji, musicie koniecznie poznać Letnią noc. Ja ze swej strony polecam gorąco i mam nadzieję, że wydawnictwo Zysk już wkrótce wypuści na nasz rynek kolejne tomy tej opowieści. Recenzja powieści Letnia noc
#recenzja #ksiazka #ksiazki #czytajzwykopem #fantastyka #horror
źródło: comment_pUXQomRVpuK2mOMA4glqjKfMPNmfwyr9.jpg
Pobierz