Aktywne Wpisy
Zwyrol69 +30
No i wróciłem na chatę po 2 tygodniach w psychiatryku, heh. Co, jak, dlaczego? Otóż jako rozrywkowy typ, młodzieżowy można by rzec, przez 4 dni zjadłem 90 Xanaxów 1 mg i 30 Clonazepamów połówek. Oczywiście auto zalewając wszystko alkoholem. Jak się bawić, to się bawić, co nie? Obudziłem się w pasach w szpitalu, do którego - o czym dowiedziałem się później - przywiozła mnie para psów i czterech ratowników medycznych. No, wjazd
loczyn +879
Czy bylibyście w stanie pójść na protest i/lub dołączyć do ruchu PRZECIWKO tym wszystkim dopłatom do nieruchów?
#nieruchomosci #bk2 #bk2procent #koalicjadeweloperska
#nieruchomosci #bk2 #bk2procent #koalicjadeweloperska
Mam w sobie bardzo dużo pozytywnej energii, determinacji i chęci rozwoju, które chcę przekuć w lepszą pracę, która pozwoli mi spełnić swoje marzenia ( własne mieszkanie, nowy samochód ).
Przeglądając oferty pracy i po wielu rozmowach z hh, postanowiłem nauczyć się programowania w języku Java. Zaliczka już właściwie wpłacona, od stycznia zaczynam :) Trzymajcie kciuki, będę na bieżąco starał się relacjonować postępy i odpowiadać na pytania. Nazwe bootcampu żeby nie reklamować podam na pw
Wesołych swiąt i udanego nowego roku! Trzymajcie się swoich postanowień!
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora