Aktywne Wpisy
deityrain +89
Karmisz, wychowujesz, ubierasz. Masz nadzieję, że córka znajdzie fajnego chłopaka, będą się kochali i mieli dzieci - twoje wnuki.
A tu córeczka daje dupy gościowi starszemu o 27 lat, jakby Jóźwiakowi skończył się hajs to by zniknęła szybciej niż kondycja denisa załęckiego xD
#famemma #przegryw #blackpill #p0lka #highleague
A tu córeczka daje dupy gościowi starszemu o 27 lat, jakby Jóźwiakowi skończył się hajs to by zniknęła szybciej niż kondycja denisa załęckiego xD
#famemma #przegryw #blackpill #p0lka #highleague
MaxHamilton +14
Chciałbym urodzić się na nowo ale w latach 00s (im później tym lepiej). Teraz dzieciaki mają ekstra, bezstresowe wychowanie, rodzice pracownicy korpo, na wszystko ich stać, mają jakiś start. O wiele więcej możliwości, nawet w przedszkolu są zajęcia z programowania, urodzili się w czasach internetu i widzą że można wszystko. Zero ograniczeń, zero PRL-owskiego wychowania, ich rówieśnicy studiują sobie za granicą, podróżują sobie po świecie. Nawet mogą robić głupkowaty content na youtube
Pytałam pod wpisem, zapytam ponownie we wpisie:
@wykop: @maciejkiner: @m__b: Czy w ogóle sprawdzacie COKOLWIEK co wypuszczacie na produkcję? Podsumowanie roku z wpisami zaczynającymi się od lipca - dodatkowo nie są brane najpopularniejsze z danego miesiąca, nachodzenie na siebie wpisów, brak liczby u ilu jesteśmy na czarnej... dodatkowo totalnie olaliście widok na mobilkach gdzie macie duży udział.
Czy wy wrzucacie to na mastera w piątek o 16:00 i elo fajrant? Macie wy w ogóle pull requesty?
#!$%@? mnie bierze. Chciałam iść do was na testera ale z takim podejściem do jakości i brak poczucia odpowiedzialności całego zespołu za błędy to mi się totalnie odechciało.
PKP chyba reprezentuje wyższy poziom jakości pic rel.
#testowanieoprogramowania #programowanie #wykop #podsumowanie2018
Komentarz usunięty przez moderatora
if((klasa_wagonu == KLASA.PIERWSZA && isZaznaczonoZnizke([KLOPOTLIWE_ZNIZKI.KOMBATANCI, KLOPOTLIWE_ZNIZKI.WETERANI])) || klasa_wagonu == KLASA.DRUGA && isZaznaczonoZnizke([KLOPOTLIWE_ZNIZKI.CYWILNA_OFIARA]))
JEDNEGO TESTERA MANUALNEGO XD i to takiego „meh”
Komentarz usunięty przez autora
Z tego, co pamiętam, zeszłoroczne było spoko zrobione:(
CZY WY UMIECIE TWORZYĆ PULLREQUESTY? XDDD
Po nim ktoś to na pewno sprawdza i odbiera więc jeżeli na górze komuś by coś nie pasowało to by programista to poprawiał. Widocznie efekt jest dla nich zadawalający.
@Brajanusz_hejterowy: @kotke02: macie link https://www.wykop.pl/yearsummary2018/
<3
jeżeli wypuszczenie tego na produkcje bez testowania,
co przez testowanie rozumiem: manualnego, automatycznego, jednostkowego, integracyjnego, akceptacyjnego, end to end, z użyciem auto klikaczy, wydajności, testów penetracyjnych, code review, prezentacji code ownerowi, a deploy nie jest robiony przy użyciu blue-green deployment
zarówno od strony backu jak i frontu, to o ile straty spowodowane takim wdrożeniem są mniejsze niż koszty zrobienia tego