Wpis z mikrobloga

@podobno_mialem_multikonta: po pierwsze nie chciałem Cię urazić, ale proces nie do końca wygląda tak jak powiedziałeś, dlatego niektóre rzeczy są dopowiedzeniami, ze względu na brak informacji o nich w internecie/Twoich źródłach - wymyślone, domyślone, w ten sposób :P Nie, że zmyśliłeś sobie wszystko, po prostu stwierdzam, że osobie, która nie jest inżynierem, trudno dobrać odpowiednie słownictwo z ogólnodostępnych źródeł.
  • Odpowiedz
@Stainless90 Nie uraziłeś, ale widzę, że grupka Discordowa już się podpaliła i będzie jeździła po mnie do Sylwestra 2023 roku ( ͡º ͜ʖ͡º).

Staram się jak tylko mogę, ale braków w branżowym wykształceniu niestety nie nadrobię. Mógłbyś chociaż palcem wskazać gdzie czegoś brakuje lub zostało "dołożone"? Chętnie poszukam, doczytam i nagram uzupełnienie.
  • Odpowiedz
@podobno_mialem_multikonta: no okej, mozesz dyskutowac ze stainlessem, ktory jak wiadomo pracuje tam gdzie pracuje i jest partnerem do rozmowy, ale jezeli jakis typek wyskakuje do Ciebie bez zadnych merytorycznych argumentow, dlatego ze jego powrutowa religia kaze mu to robic, to jest to troche slabe ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@jablkabanany: +kwestia monokoku/podwozia wyszła od nas (konkretnie ode mnie), bo zastanawiałem się jak to jest, bo coś mi się nie zgadzało. I sam zadałem to pytanie do Stainlessa.

Tak więc "sam nie potrafisz wytknąć Białemu żadnego błędu, tylko podpinasz się pod słowa krytyki @Stainless90 nawet ich nie weryfikując" trochę rip.
  • Odpowiedz
@covr: nikt tu nie prowokuje, przychodzi taki przekojot i krzyczy: "AAAA DISCORD BIJE PATRZCIE LUDZIE" xd
Zobaczcie kto pierwszy w tej nitce użył słowa "discord". Niespodzianka - przekojot XD
Argumentum ad discordum w pełnej krasie ;)
  • Odpowiedz
@jablkabanany: Nie badz hipokrytą. Wszyscy doskonale wiemy, o co tu chodzi. Dlaczego Szafa jest szkalowany akurat przez grupe wykopkow, ktorzy maja konto na diskordzie. I bede sie w--------l, kiedy bede chcial, tak samo jak karbon w--------l sie w nie swoja dyskusje Szafy ze Stainlessem. Znowu zabraklo argumentow i koledzy musza przychodzic w obronie?
  • Odpowiedz