Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gzres: i chu bombki strzelił. 50 miejsce i odechcialo mi sie grac bo zawsze wole grac uczciwie... a dziwilem sie skąd topka ma 2x tyle punktow co ludzie na pozycjach 50+
  • Odpowiedz
@gzres: Jezeli ktos pisze ze powiem ci w tajemnicy ze mozna robic duzo koloni na 1 astro ale nie rozpowiadaj tego nikomu wiecej no to chyba jest logiczne ze tak nie powinno byc i ta osoba sobie zdaje z tego sprawe ze w tym momencie wykorzystuje buga za ktorego uzywanie powinna zostac zbanowana szczegolnie ze to znaczaco wplynelo na rozwoj servera i ucieczke "kumatych" od reszty graczy.
  • Odpowiedz
@Aoky: Ja trzymałem się lepiej lub gorzej top100, a przed chwilą: "Twoje konto zostanie automatycznie usunięte 12. Sty 2019, 14:21:00"

Bugi, bugami, uczciwość, uczciwością. Jak ktoś lubi tag grać, w szczególności admini - niech sobie grają. Przy czym ferment faktycznie zniechęca.

Ja wiem że przy totalnie rozwalonej mechanice gry nie pociągnę jednocześnie intensywnego rozwoju 8 koloni (od wczorajszego wieczora dokręcał bym właśnie do 4-5), po prostu nie starczyło mi mi
  • Odpowiedz
@j0seph: ja tak ciułałem majac tylko 2 planety i bedac 50-100 miejsce w rankingu. Oczywiscie farmienie a nie n7dne klikanie rozbuduj rozbuduj... ronin niech ich pocisnie bo wiedzą jak grać dobre pvp a nie bugabuse 4 noobs
  • Odpowiedz
@Baarteek: Dowiedzielismy sie dopiero z Discorda. Od razu jak sie dowiedzialem wyslalem info do calego sojuszu, ze wszyscy maja zmieniac taktyke na robienie planet na maksa. Stad te wystrzaly punktowe z dolnych czesci dzisiaj rano - kto sie zastosowal poszedl w gore. Prawie wszyscy, ktorych wzialem do Ronin byli opoznieni w stosunku do startu serwera i nikt nie wiedzial (chyba) o tym cyrku z planetami. Dowiedzielismy sie z discorda i
  • Odpowiedz