Aktywne Wpisy
kinasato +105
#ukraina #wojna #rosja #wojsko
Przepraszam, że tak głupio zapytam, ale nie śledziłem tagu.
https://twitter.com/realGon70/status/1763867557629481224?t=KY75c2yrtCyDbDxLaXfAlQ&s=19
Czy to już zostało zgłoszone do ABW?
Przepraszam, że tak głupio zapytam, ale nie śledziłem tagu.
https://twitter.com/realGon70/status/1763867557629481224?t=KY75c2yrtCyDbDxLaXfAlQ&s=19
Czy to już zostało zgłoszone do ABW?
officer_K +202
Sekta grzegorza "ruskiego grzesia" brauna przeszła od słów do czynów...
#k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #ukraina #rosja #polska #wojna #sejm #neuropa #polityka
#k0nfederosja
#konfederacja #bekazkonfederacji #k0nfedepis #bekazk0nfedepisu #bekazprawakow #bekazpodludzi #ukraina #rosja #polska #wojna #sejm #neuropa #polityka
I tak już wszyscy to wiedzą, więc wrzucam szerszy kontekst (i trochę #pokazmorde )
Teraz odniosę się do tego - nie uważam, żeby Młodszy brat zrobił coś aż tak złego. Admini doskonale wiedzieli o tym bugu i nie poinformowali szerszej publiczności. Młodszy brat nie jest adminem w grze, ale informacje posiadał. Zresztą - jest założycielem sojuszu TAG i NAPRAW. Każdy kto grał widział, że był moment, w którym kilku graczy z TAG i NAPRAW wystrzeliło do przodu z punktami.
Oczywiście będą się bronić, że w starym ogame tak było, albo, że przecież WYSTARCZYŁO BYĆ NA TESTOWYM SERWERZE, prawda jest jednak taka - astrofizyka = kolonizacja zależna od astrofizyki, jeżeli jest inaczej, powinna paść taka informacja.
Co więcej - domyślam się, że jest dużo więcej bugów, które admini znają i z nich korzystają, to jednak tylko przypuszczenie. Dlatego własnie - admin nigdy nie powinien uczestniczyć w rozgrywce, a sytuacja, w której sojusz adminów prowadzi w statystykach i ich gracze są w top5 to patologia.
Niech rozpocznie się gównoburza!
Wołam zainteresowanych - @Dr_Manhattan @Cholinex86 @KolegaPatryk @xGreatx Zawołacie resztę?
#grajzwykopem #gryonline #staregry #gry #gryprzegladarkowe #mirkogame #mirkoogame #ogame #oszukujo #afera
1. Fajny pomysł, żeby wskrzesić starą gierkę
2. Mirki i Mirabelki łapią pomysł, nawet Biauek pisze pod tagiem że chętnie by posiedział
3. Serwer rusza ale ma bugi.
4. Admini i "osoby wtajemniczone" korzystają z bugów
5. Reszta: Meh, odpuszczam.
6. Brak profitu.
Czemu nie można tu nic zorganizować uczciwie?
Dodam od siebie, że jak tylko dowiedziałem się, że taki bug istnieje to pogadałem z adminem (screen related). Dopiero po mojej wiadomości pojawiło się w ogłoszeniach na discord, że takie jest ustawienie...