Wpis z mikrobloga

Cześć - jestem założycielem sojuszu Mikroblog i Mikroblog Akademia, to ode mnie wyszedł wyciek z tymi screenami.
I tak już wszyscy to wiedzą, więc wrzucam szerszy kontekst (i trochę #pokazmorde )

Teraz odniosę się do tego - nie uważam, żeby Młodszy brat zrobił coś aż tak złego. Admini doskonale wiedzieli o tym bugu i nie poinformowali szerszej publiczności. Młodszy brat nie jest adminem w grze, ale informacje posiadał. Zresztą - jest założycielem sojuszu TAG i NAPRAW. Każdy kto grał widział, że był moment, w którym kilku graczy z TAG i NAPRAW wystrzeliło do przodu z punktami.

Oczywiście będą się bronić, że w starym ogame tak było, albo, że przecież WYSTARCZYŁO BYĆ NA TESTOWYM SERWERZE, prawda jest jednak taka - astrofizyka = kolonizacja zależna od astrofizyki, jeżeli jest inaczej, powinna paść taka informacja.

Co więcej - domyślam się, że jest dużo więcej bugów, które admini znają i z nich korzystają, to jednak tylko przypuszczenie. Dlatego własnie - admin nigdy nie powinien uczestniczyć w rozgrywce, a sytuacja, w której sojusz adminów prowadzi w statystykach i ich gracze są w top5 to patologia.

Niech rozpocznie się gównoburza!

Wołam zainteresowanych - @Dr_Manhattan @Cholinex86 @KolegaPatryk @xGreatx Zawołacie resztę?

#grajzwykopem #gryonline #staregry #gry #gryprzegladarkowe #mirkogame #mirkoogame #ogame #oszukujo #afera
Pobierz gzres - Cześć - jestem założycielem sojuszu Mikroblog i Mikroblog Akademia, to ode mn...
źródło: comment_BO0ClvWec0YvLTqsGCIxRtaYz8DkXEaa.jpg
  • 67
@gzres: też dzisiaj tam zaczął kminic czemu ktoś kto ma niewiele punktów więcej ode mnie ma 3 planety w momencie kiedy ja właśnie dopiero klikam pierwsza astrofizyke

Serwer jest dla mnie martwy, admini wykorzystujący bugi do tego żeby być do przodu to po prostu oszuści, a ja nie mam zamiaru się szarpać w grze gdzie admini są oszustami, bo nie wiadomo kiedy cię zbanują bo tak. W sumie dobrze bo na
najzabawniejsze jest to, że Wypok nabija się z Januszy biznesu, kreuje memy, wkleja screeny z olx, a w takich sytuacjach jak ta z grą wychodzi, że w środku Mirka siedzi właśnie mentalność Janusza -> stworzyć grę/serwer, na którym dyma się pozostałych xD

@sweeting: najzabawniejsze jest to, że ludzie tacy jak ty nie rozumieją, że tutaj siedzi cały przekrój społeczeństwa i każdy ma inną opinię na dany temat, a tacy jak ty
@MirkOgame: nie szkodzi to jednak zeby Wasz admin discorda najpierw oszukiwał i prosił kumpli by info o bugach nie rozpowszechniac a jak mu sie to wytyka to najpierw obraza od debila, dzbana, #!$%@? a pozniej banuje. Zajebisty oficjalny discord. Naprawde gratuluje.
@gzres: na prawdę dziwie się, i aż mi szkoda ze taki mały rozgłos to ma, a administracja nie reaguje w odpowiedni sposób. Szkoda bo aż mi się odechciało grać. Wipe byłby tutaj chyba jedynym rozwiązaniem, ale jak więcej graczy dowie się co się dzieje to będzie jeszcze mniej ludzi. Zreszta samo granie na takich zasadach jest bezsensowne. Było fajnie... przez 2 dni
@ziomeczek wipe nie pomoże bo pewnie zaraz inne bugi wyjdą.
Problem to admini którzy powinni te bugi usuwać lub banowac ludzi za wykorzystywanie to sami admini je wykorzystują. Xd
Tak były na wielu serwerach Mirko.
@gzres No to #!$%@?ście... Też się dziwiłem jak to jest możliwe, że ja z niezłym eko dopiero sram się o 2 poziom astrofizyki, żeby mieć jedną kolonię, a niektórzy mają po 5... Ukrywanie tego to taka sama dziecinada jak korzystanie z tego. Fair play...
@mirkogame Daliście ciała grubo, ale hype na ten serwer był i pewnie nadal jest dla ludzi chcących grać uczciwie. Ja bym został po wipe, chociaż nie ukrywam, że