Aktywne Wpisy

LordMrok +1382

Antorus +207
Zróbcie już ta aborcję do 12 tygodnia i po sprawie, tak jest w całej Unii prawie. Po co znowu się żreć o takie bzdety jak tu trzeba państwo do kupy poskładać i odbudować relacje ze wszystkimi sojusznikami.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.

I tak już wszyscy to wiedzą, więc wrzucam szerszy kontekst (i trochę #pokazmorde )
Teraz odniosę się do tego - nie uważam, żeby Młodszy brat zrobił coś aż tak złego. Admini doskonale wiedzieli o tym bugu i nie poinformowali szerszej publiczności. Młodszy brat nie jest adminem w grze, ale informacje posiadał. Zresztą - jest założycielem sojuszu TAG i NAPRAW. Każdy kto grał widział, że był moment, w którym kilku graczy z TAG i NAPRAW wystrzeliło do przodu z punktami.
Oczywiście będą się bronić, że w starym ogame tak było, albo, że przecież WYSTARCZYŁO BYĆ NA TESTOWYM SERWERZE, prawda jest jednak taka - astrofizyka = kolonizacja zależna od astrofizyki, jeżeli jest inaczej, powinna paść taka informacja.
Co więcej - domyślam się, że jest dużo więcej bugów, które admini znają i z nich korzystają, to jednak tylko przypuszczenie. Dlatego własnie - admin nigdy nie powinien uczestniczyć w rozgrywce, a sytuacja, w której sojusz adminów prowadzi w statystykach i ich gracze są w top5 to patologia.
Niech rozpocznie się gównoburza!
Wołam zainteresowanych - @Dr_Manhattan @Cholinex86 @KolegaPatryk @xGreatx Zawołacie resztę?
#grajzwykopem #gryonline #staregry #gry #gryprzegladarkowe #mirkogame #mirkoogame #ogame #oszukujo #afera
Serwer jest dla mnie martwy, admini wykorzystujący bugi do tego żeby być do przodu to po prostu oszuści, a ja nie mam zamiaru się szarpać w grze gdzie admini są oszustami, bo nie wiadomo kiedy cię zbanują bo tak. W sumie dobrze bo na
@sweeting: najzabawniejsze jest to, że ludzie tacy jak ty nie rozumieją, że tutaj siedzi cały przekrój społeczeństwa i każdy ma inną opinię na dany temat, a tacy jak ty
usuwam konto, wam też polecam
Tyle mam do dodania
Komentarz usunięty przez moderatora
Problem to admini którzy powinni te bugi usuwać lub banowac ludzi za wykorzystywanie to sami admini je wykorzystują. Xd
Tak były na wielu serwerach Mirko.
@mirkogame Daliście ciała grubo, ale hype na ten serwer był i pewnie nadal jest dla ludzi chcących grać uczciwie. Ja bym został po wipe, chociaż nie ukrywam, że