Wpis z mikrobloga

@LosoweKontoLosowegoWykopowicza: Jest coś złego w masywnych butach? Te są zimowe, więc raczej ciężko się spodziewać po nich smukłości. Podeszwa z krepy nie każdemu musi się podobać, ale grube podeszwy mają taką zaletę, że izolują od podłoża. Na ulicach na co dzień widzę sporo bardziej "przecudowanych" butów. Te, poza tą podeszwą nie mają jakiejś masy "ozdobników".
  • Odpowiedz
@Ignacy_Patzer: Oczywiście, że zimowe inaczej się prezentują niż typowe półbuty ale ja mówię tutaj o takich zimowych :) Te nawet na zimowe standardy wyglądają ciężko - rozchodzą się na dole szeroko, są mało proporcjonalne, nienaturalnie grube sznrówki i ten dół w jasnym kolorze też nie pomaga...
O podeszwie też wiem co nieco, sam jestem w grupie #tylkogoodyearwelted gdzie podeszwa ma trzy warstwy, ale ta jest w ogóle jakaś
LosoweKontoLosowegoWykopowicza - @Ignacy_Patzer: Oczywiście, że zimowe inaczej się pr...

źródło: comment_xqq2TJ56rcAlFbic25DZ9Uyf6IZs8xP8.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Ignacy_Patzer: Pisałem, że nie trzeba do tego Yanko :) Jest tyle marek do wyboru i miejsc do kupna, że można przebierać godzinami. Na samym OLX widziałem buty podobne a nawet i lepsze od Yanko za pół ceny :) No ale nawet nie mierząc tak wysoko to można znaleźć coś fajnego - chociażby w cohnpolu czy w królewskim herbie i wyjść z ładniejszymi (moim zdaniem) butami.

Tak to te, https://patine.pl/yanko-609yh-marron.html, kupione
  • Odpowiedz
Conhpol mi nie podchodzi zupełnie (mają dość dziwne kopyta). Ładne te buty, bardzo lubię takie ciemniejsze brązy, ale zupełnie nie na studencką kieszeń. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz