Wpis z mikrobloga

@GordonL: Zgłosiłem wczoraj do moderacji, że nie ma żadnych dowodów na tezy przedstawione w tym znalezisku. Moje zgłoszenie nadal znajduje się w centrum pomocy. Bez żadnej reakcji. Zdążyli jednak usunąć mój komentarz, który jako jeden z nielicznych stanął po stronie organizatorów.
  • Odpowiedz
@PepoThink: Byłeś kiedykolwiek na Euroweeku, czy tylko p--------z trzy po trzy i liczysz na plusiki? Skoro masz informacje, że dochodzi tam do wykorzystywania nieletnich wbrew ich woli - zgłoś to na policję. Chętnie zajmą się Twoim zgłoszeniem. Odpowiedzialność za ewentualne wykroczenia poniosą również nauczyciele, którzy nie dopilnowali swoich uczniów.

@rakiwo Wielokrotnie w gimnazjum byłem uczestnikiem takich eventów. Byłem na takich zjazdach zarówno w młodzieżą żydowską, turecką, arabską, niemiecką, luksemburską
  • Odpowiedz
@rakiwo a może po prostu się doszukujesz czegoś czego tutaj nie ma? są ludzie którzy witają się buziakiem na przywitanie i z boku równie dobrze może to wyglądać jak powitanie kochanków a dla innych jest tylko wyrazem serdeczności
jeśli uważasz że ktoś molestowal tam dzieci to zgłoś to gdzieś
  • Odpowiedz