@GordonL: Zgłosiłem wczoraj do moderacji, że nie ma żadnych dowodów na tezy przedstawione w tym znalezisku. Moje zgłoszenie nadal znajduje się w centrum pomocy. Bez żadnej reakcji. Zdążyli jednak usunąć mój komentarz, który jako jeden z nielicznych stanął po stronie organizatorów.
@Maliszak wiesz co, ja nawet nie komentuje tego znaleziska. zobacz jakie pomyje wylewaja sie na glowy kogokolwiek kto mysli inaczej niz bezmozga tluszcza.
@Maliszak zresztą kiedyś mi koleżanka pokazywała zdjęcia z oazy i te fotki z eutoweeka to przy tym mały pikuś xd młode dziewczyny i chłopcy tulacy się do księży, animatorów i kleryków
@rakiwo a może po prostu się doszukujesz czegoś czego tutaj nie ma? są ludzie którzy witają się buziakiem na przywitanie i z boku równie dobrze może to wyglądać jak powitanie kochanków a dla innych jest tylko wyrazem serdeczności jeśli uważasz że ktoś molestowal tam dzieci to zgłoś to gdzieś
Ci ludzie to po prostu zbiorowisko ciemniaków, oni nie chcą wiedzy - chcą utwierdzać się w swoim oszołomstwie.
no to nieźle
Komentarz usunięty przez autora
jeśli uważasz że ktoś molestowal tam dzieci to zgłoś to gdzieś