Wpis z mikrobloga

@MateriaBarionowa: Po co mnie wołasz skoro nie odpowiedziałeś na żadne argumenty, które podałem?
I co mają nagle Polacy do całej sytuacji? ( ͡º ͜ʖ͡º)
To nie jest wyścig kto ma więcej nagród. Zwyczajnie nie rozumiesz co krzyczał ten chłopak i o co mu chodziło.
  • Odpowiedz
co ty p--------z, skoro o tyle o pokojowej nagrodzie Nobla można tak powiedzieć to o pozostałych nie

@stjimmy: Każdej przyznanej nagrodzie można się przyjrzeć, a wręczanie ich jest wysoce arbitralne.
Np za teorię względności nagrody Nobla należałyby się Leibnitzowi czy Francuzowi Henriemu Poincare, nie plagiatorowi- Żydowi- Einsteinowi.
  • Odpowiedz
Każdej przyznanej nagrodzie można się przyjrzeć, a wręczanie ich jest wysoce arbitralne.

@PC86: no to w takim razie czekam na analizę naukową nagród niesłusznie przyznanych
  • Odpowiedz
@MateriaBarionowa: Z zydow ktorzy zapisza sie w historri po wsze czasy moge podac tylko Einsteina (Nie licze Jezusa i Judasza). My mamy Kopernika i Wolszczana. Takich person nie ma i nie bedzie wiele w historii.

Dodatkowo mysle ze z racji tego zdjecia mozemy liczyc na poczesne miejsce Curie jako przykladu pierwszej kobiety obecnej w tak wysokich kregach naukowych.

Oczywiscie kazdy negujacy poziom intelektualny zydow to ignorant, ale jako Polacy nie
dziarski_staruszek - @MateriaBarionowa: Z zydow ktorzy zapisza sie w historri po wsze...

źródło: comment_SWDaPLc06ovmH6kexNUjzeaCZ23BqYR1.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@MateriaBarionowa: Idąc dalej Twoim tropem, że są inne kryteria rozwoju cywilizacji niż Noble, wpisałem sobie w google frazę "llist of black inventors"
I sam się zdziwiłem jak to możliwe że tak liczna rasa ma praktycznie zerowy wkład w ludzką cywilizację.
  • Odpowiedz