Aktywne Wpisy

jobol_pl 0
Allegro wprowadziło 4-1 model hybrydowy. Pięknie się to czyta: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,6832
#programowanie #programista15k
#programowanie #programista15k
Pracowałbym w modelu 4 x biuro, 1 x zdalnie:
- tak 27.3% (9)
- nie 72.7% (24)

Umeraczyk +70

@MateriaBarionowa: Żaden( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MateriaBarionowa: A jest nas z 14 milionów( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tentanges: @max1983: @hplaserjet4250: @hplaserjet4250: @Niicooooo: @zarowka12: @zarowka12: @PC86: @dr3vil: @Balcerek: @lazyt: @blabusna666:
nie wiem dlaczego mnie przywołałeś ale to nie ma związku o którym pisałem.
I co mają nagle Polacy do całej sytuacji? ( ͡º ͜ʖ͡º)
To nie jest wyścig kto ma więcej nagród. Zwyczajnie nie rozumiesz co krzyczał ten chłopak i o co mu chodziło.
@stjimmy: Każdej przyznanej nagrodzie można się przyjrzeć, a wręczanie ich jest wysoce arbitralne.
Np za teorię względności nagrody Nobla należałyby się Leibnitzowi czy Francuzowi Henriemu Poincare, nie plagiatorowi- Żydowi- Einsteinowi.
@PC86: no to w takim razie czekam na analizę naukową nagród niesłusznie przyznanych
teraz ty napisałeś o faktach. jakbyś zareagował gdyby wywalono cię za to z pracy i przyklejono łatkę polakofoba i cały związany z tym hejt?
Dodatkowo mysle ze z racji tego zdjecia mozemy liczyc na poczesne miejsce Curie jako przykladu pierwszej kobiety obecnej w tak wysokich kregach naukowych.
Oczywiscie kazdy negujacy poziom intelektualny zydow to ignorant, ale jako Polacy nie
źródło: comment_SWDaPLc06ovmH6kexNUjzeaCZ23BqYR1.jpg
PobierzI sam się zdziwiłem jak to możliwe że tak liczna rasa ma praktycznie zerowy wkład w ludzką cywilizację.
Po co mnie dzbanie wołasz
źródło: comment_awLyzSfTqS610bZ41X9wVXZVAtTWaeJv.jpg
PobierzNijak ma się to do mojej dyskusji z Tobą
@PC86: Nie, z nauk ścisłych w ogóle, wcale.