Aktywne Wpisy
SmutnoMi +1
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: o gurwa taguj to #betabankomatoprzegryw
@AnonimoweMirkoWyznania: Mogłeś od razu mówić, że to on był twoim partnerem, a nie ona cię zdradzała... Jest 21 wiek, nikt cię palcami wytykał nie będzie za homoseksualizm. Część ludzi ma takie preferencje i nie ma się czego wstydzić. Normalne zjawisko.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@AnonimoweMirkoWyznania: czy ja dobrze zrozumiałem, że Twoja laska ruchała się parę pokoi dalej z Twoim kolegą z pracy i ty dalej z nią jesteś? Co ja czytam.
Osoba, który raz zdradziła, będzie to robić w przyszłości. Nawet jeżeli jej to wybaczysz, to przy każdej kłótni, przy każdym jej wyjściu z domu, będziesz myślał o tym czy się nie puszcza.
JKM
@AnonimoweMirkoWyznania: Dobra dobra... Gęsto się tłumaczysz a nie ma się czego wstydzić. Niby lałeś go chociaż ci nic nie zawinił? To psycholem trzeba być.
Lizała się z typem, potem przepraszała, jak sobie poszedłeś to się z nim przespała, a potem znowu przepraszała i teraz się zastanawiasz? XD
źródło: comment_eXyDWYOUF8c1UhGT0mofIkZhICwJQOIC.jpg
Pobierz