Wpis z mikrobloga

Wpadam do salonu a ona się z nim całuje… dostał w morde pare strzalow

@AnonimoweMirkoWyznania: Mogłeś od razu mówić, że to on był twoim partnerem, a nie ona cię zdradzała... Jest 21 wiek, nikt cię palcami wytykał nie będzie za homoseksualizm. Część ludzi ma takie preferencje i nie ma się czego wstydzić. Normalne zjawisko.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak to nie jest troll to ja nie ogarniam. Zostaniesz z nią czy nie - i tak życie i ludzie wyruch*ją cie w dupę. Czemu? Bo normalny, asertywny, myślący logicznie człowiek nie zadawałby takich durnych pytań jak 'czy jej wybaczyć' po takiej manianie. Jesteś stracony.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:
Osoba, który raz zdradziła, będzie to robić w przyszłości. Nawet jeżeli jej to wybaczysz, to przy każdej kłótni, przy każdym jej wyjściu z domu, będziesz myślał o tym czy się nie puszcza.

JKM
  • Odpowiedz
Kobiety nie uderzę tak wychowany jestem. Może staroświecki, 30 lat na karku rożne związki przerabiałem ale zdrada mnie pierwszy raz spotkała, i to w taki sposób.

@AnonimoweMirkoWyznania: Dobra dobra... Gęsto się tłumaczysz a nie ma się czego wstydzić. Niby lałeś go chociaż ci nic nie zawinił? To psycholem trzeba być.
  • Odpowiedz
@Ranger: na wykopie jest tyle przegrywów, że nawet takie zarzutki wydają się prawdziwe :). Przecież tutaj nie jeden chwalił się strzeleniem minety/loda(?)/całowania z językiem roxy :))))))))
  • Odpowiedz